GDJE I KAD?

JAK KAO JAKOV

Nakon dvije godine stanke zbog pandemije opet veliki humanitarni koncert "Njima na dar" - održat će se 19. svibnja

Nakon dvije godine stanke zbog pandemije opet veliki humanitarni koncert

Nakon dvogodišnje prisilne stanke zbog pandemije, ove godine vraća se i tradicionalni humanitarni koncert "Njima na dar", u organizaciji udruge "Jak kao Jakov".

Kao i uvijek, koncert se održava uz Jakovljev rođendan, a sav prihod bit će namijenjen djeci oboljeloj od malignih bolesti i njihovim obiteljima. Nakon dvogodišnje stanke, koncert će biti svojevrsna mješavina onih koji su udrugu i njene akcije podupirali već dugo, kao i nekih novih imena pa će tako u Domu OSRH Zrinski nastupiti dječji zbor Zorice, bubnjarska grupa Dubosi, dječji zbor OŠ Švarča, Prvo hrvatsko pjevačko društvo Zora, Black and White, pobjednik The Voice Hrvatska Vinko Ćemeraš i karlovački pjevači s tog natjecanja Aleksandar Baić i Marijan Monić te kao posebni gosti Nela i Marko Kutlić.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Koncert će se održati u četvrtak, 19. svibnja, s pčetkom u 20 sati u Domu oružanih snaga RH Zrinski. Ulaznice po cijeni od 30 kuna prodavat će se od ovog utorka u prostorijama udruge u Radićevoj 23, u Lin knjižari i papirnici, u Refanu u Robnoj kući Karlovčanka te, ostane li ih, na dan koncerta na blagajni dvorane.

Izdvojeno


Reci što misliš!