GDJE I KAD?

PREMIJERA

Još jedna velika predstava "malog" Dramskog studija - mjuzikl "Pepeljuga" istinski oduševio publiku u prepunom Zorin domu!

Još jedna velika predstava

I više nego dostojanstveno, moglo bi se reći i - veličanstveno, svoj je 70. rođendan obilježio Dramski studio Zorin doma. Dugogodišnja perjanica karlovačkog kazališnog života nakon nekadašnjeg gašenja profesionalnog ansambla, svojim je brojnim predstavama kroz desetljeća održavala karlovački kazališni život, a nije pretjerano reći da je često i sam ansambl bio profesionalan u svemu osim u pukom statusu.

Mjuzikl "Pepeljuga" u režiji Sanje Hrnjak, uz glazbu Ante Gele i Ivice Šimića, sccenografiju Marte Crnobrnja, kostimografiju Marite Ćopo, koreografiju Martine Maričić i lutke Ane Sekulić, istinski je u svojoj premijernoj izvedbi oduševio publiku u prepunom Zorin domu, a ono što se najčešće moglo čuti kod posjetitelja nakon predstave je da je Karlovac dobio - još jednu veliku predstavu. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Repriza je na rasporedu već danas, a uskoro će uslijediti i nove predstave. Kako je bilo pogledajte u našoj fotogaleriji!

 

Izdvojeno


Reci što misliš!