GDJE I KAD?

VOLONTERSTVO

U pripremi novi Festival volonterstva, primaju se kandidature za najbolje volontere grada i najbolji program

U pripremi novi Festival volonterstva, primaju se kandidature za najbolje volontere grada i najbolji program

U sklopu Festivala volonterstva dodijelit će se, po 11. puta, nagrade NAJvolonterima grada Karlovca u 4 kategorije te, po 5. puta, za najuspješniji volonterski program udruge.

Festival volonterstva je jednodnevno događanje koje ima za cilj povećati vidljivost volonterskog rada, promovirati i poticati volonterski rad u Karlovcu kao i pojačati svijest građana o dobrobiti volontiranja za cijelu lokalnu zajednicu te o potrebi vrednovanja volonterskog rada. Festival je prilika da se javnosti predstave udruge koje njeguju volonterstvo, organiziraju različite volonterske programe i aktivnosti i aktivno uključuju volontere.  Ove godine, 11. po redu, Festival volonterstva održat će u subotu 23. rujna na Promenadi. Pozivaju se sve udruge kojima je volonterstvo jedna od glavnih djelatnosti da se uključe, a sudjelovanje treba prijaviti putem ispunjavanja prijavnice koja se nalazi na linku: https://tinyurl.com/4vb8kdkw.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Jedna od aktivnosti Festivala je i dodjela nagrada NAJvolonterima grada Karlovca tako da je i ove godine otvoren javni poziv za prijavu za NAJvolontera/ku grada Karlovca u 4 kategorije:

NAJvolonter/ka od 14 do 19 godina
NAJvolonter/ka od 20 do 29 godina
NAJvolonter/ka od 30 do 60 godina
NAJvolonter/ka iznad 60 godina

Organizatori volontiranja mogu prijaviti sve osobe – volontere, starije od 14  godina, koje su volontirale minimalno 80 sati u proteklih godinu dana ispunjavanjem prijavnice na stranici na linku. https://tinyurl.com/ydwavp7e. Prijave su otvorene do 17. rujna.

U sklopu festivala nagrađuje se i najbolji volonterski program koji je primjer dobre prakse uključivanja volontera i rada s njima. Pravo na prijavu imaju sve udruge s područja grada Karlovca koje najmanje jednu godinu provode barem jedan volonterski program. Svi zainteresirani mogu se prijaviti na linku: https://tinyurl.com/4zejjent, a rok za prijavu je 17. rujna.

 

Izdvojeno


Reci što misliš!