GDJE I KAD?

U ZNAKU ŠTRUDLE

Danas počinje 8. Štrudlafest - selo štrudle Jaškovo tri će dana biti u znaku ove slastice i brojnih zabavnih programa

Danas počinje 8. Štrudlafest - selo štrudle Jaškovo tri će dana biti u znaku ove slastice i brojnih zabavnih programa

Uz brojna događanja u znaku štrudle posjetitelje večeras očekuje i kviz te koncert Luke Nižetića.

U Jaškovu, selu štrudle, danas započinje 8. Štrudlafest, koji će potrajati do nedjelje. Ljubazni domaćini dočekat će posjetitelje sa slasnim štrudlama, ali i nizom drugih sadržaja – dobro poznatim radionicama štrudle, brojnim kreativnim radionicama i drugim sadržajima za djecu, glazbenim nastupima Luke Nižetića i Filipa Rudana, obnovljenim izborom za najbolju štrudlu Hrvatske, kao i domaćim proizvodima OPG-ova, ali i novim programima i sadržajima.

Svi posjetitelji će se moći provozati najslađom biciklističkom rutom na svijetu – rutom štrudle – Štrudla by bike, u obližnjem Slapnom mogu iskušati "Štrudly by horse" ruti, ali i isprobati rutu Štrudla by kayak treću godinu zaredom. Novost je svojevrsna turistička tura Štrudla Step by Step.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Danas se selo štrudle za sve posjetitelje otvara u 17 sati. U 17:30 na rasporedu je Gastro show ambasadorice Vesne "Štrudla jaškovskog baruna", u 18:15 održava se program "Kvarner u čaši", priča o zaboravljenim sortama uz degustaciju, a u 19 sati poznati lovac iz Potjere Krešimir Sučević-Međeral vodit će Štrudla pub kviz! Za kraj večeri u 20 sati slijedi koncert Luke Nižetića.

Tu su i "štrudla ture", kao i piknik "Štrudlomanijak".

Izdvojeno


Reci što misliš!