GDJE I KAD?

POČINJE!

Edison u nedjelju kreće s redovnim kino projekcijama - prvog dana na rasporedu pet filmova, karte su već u pretprodaji!

Edison u nedjelju kreće s redovnim kino projekcijama - prvog dana na rasporedu pet filmova, karte su već u pretprodaji!

Ono što smo dugo čekali - kreće u nedjelju. Barem što se tiče redovnog kino programa, jer nikako ne treba zaboraviti međunarodni Four River Film Festival koji se odvija ovog tjedna.

Prvog dana u zaista prekrasno obnovljenom kinu očekuje nas pet filmova - u početku u skladu s najavljenim da će biti i najnovijih hitova, ali i velikih ovogodišnjih hitova koje nismo imali priliku vidjeti u Karlovcu.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Priliku da prvi uživaju u redovnom kino programu imat će, kako se i priliči, mališani! U 10 sati očekuje ih dječji animirani film Cvrčak i Mravica.

I u 12 sati na rasporedu je animirani film - "Spider Man: Putovanje kroz Spider svijet", dok u 15 sati možete pogledati najnoviji film o legendarnom Herculu Poirotu: "Ubojstvo u Veneciji".

U 18 sati na programu je najnoviji akcijski spektakl Gran Turismo, a program prvog dana obnovljenog Edisona zaključit će u 21 sat izvanredan film "Zvuk slobode", koji zaista morate pogledati ako to još niste učinili.

Ulaznice po pristojnim cijenama od nešto manje od 3 eura do nešto više od 5 eura mogu se zasad kupiti preko sustava Entrio (gdje možete vidjeti i kompletan raspored do 24. rujna), a uskoro i na web stranicama samog kina Edison.

 

Izdvojeno


Reci što misliš!