GDJE I KAD? / DOGAĐAJI

I karlovački rujan prepun događanja: Od "Dana Radićeve" do "Udara groma", preko plesa, filma, kazališta...

I karlovački rujan prepun događanja: Od

.

A, od 10. do 14. rujna Karlovac je opet svjetsko središte filma mladih, uz Four River Film Festival i domaću Filmsku reviju mladeži. Koliko su karlovački festivali i mladi karlovački filmaši cijenjeni u svijetu filma najbolje govori podatak da je pristiglo čak 1.600 prijava iz 94 države sa svih kontinenata! Uz natjecateljske projekcije i ovog puta tu su brojni popratni programi na svim karlovačkim rijekama, a opširan program možete pročitati OVDJE.

Napokon, 20. i 21. rujna očekuje nas "Udar groma", festival nezavisne glazbe u organizaciji KA-Matrixa, koji karlovačkim ljubiteljima glazbene "žestice" dovodi 12 bendova, ponajviše metal i punk usmjerenja. Na Maloj sceni Hrvatskog doma tako ćemo čuti zagrebačke bendove CC, Neon Lies i Nailed In, riječke Old Night, Krematorium i Speedclaw, pulski Fried Brain, osječku Smrt Razuma i požeški Defiant, dok karlovačku scenu predstavljaju Treaviit, Gunblade i In Memoriam.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

To su, dakako, samo festivalska i veća događanja, a nema sumnje kako će biti i drugih zanimljivih pojedinačnih zbivanja. Tako vrijedi istaknuti i prvu kazališnu premijeru u novoj sezoni - 27. rujna u Zorin domu je premijerna izvedba predstave "S.O.S. ili Sve o sofi". Zakuhat će se i sportska nadmetanja, a u tom dijelu svakako treba posebno izdvojiti završnicu Hrvatskog kupa u baseballu, kojoj je Karlovac domaćin 27. i 28. rujna, a karlovački bejzbolaši među glavnim su favoritima za novi trofej.

KAportal.hr


Reci što misliš!