GDJE I KAD? / DOGAĐAJI

Na Starom gradu Dubovcu uživalo se u dobroj klopi i koktelima, učenici TUŠ-a nadmetali se u izradi fiš paprikaša

Na Starom gradu Dubovcu uživalo se u dobroj klopi i koktelima,
učenici TUŠ-a nadmetali se u izradi fiš paprikaša

Na Starom gradu Dubovcu održana je tradicionalna manifestacija Vikend na Dubovcu, ovog puta posvećena prije svega gastro ponudi Karlovca i okolice. Za mirise tradicionalne kuhinje pod okriljem Staroga grada bili su zaduženi učenici Trgovačko ugostiteljske škole Karlovac koji su se natjecali u pripremi fiš paprikaša. 

Poseban gost u stručnom žiriju za izbor najboljeg fiša bio je i Saša Vukić, popularni autor portala Sašina kuhinja, te karlovački bloger Hrvoje Stojanov @opetgladni. Najbolji fiš pripremio je tim u sastavu  Matea Kostanjšek i Marija Lekić, dok su drugo mjesto osvojile Gabrijela Vidović i Valentina Udorović, a treće Tin Vlahović i Leo Vuković. Svi  su učenici 3. razreda smjera kuhar Trgovačko ugostiteljske škole Karlovac.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Tradicionalna kuhinja Karlovačke županije bila je inspiracija i radionicama za male i velike posjetitelje. Maštovite dubovačke koktele pripremali su učenici Trgovačko ugostiteljske škole, smjera konobar.

U atriju Starog grada posjetitelji su mogli naučiti kako se priprema bazlamača sa šumskim voćem, te degustirati namaz od vrganja. Karlovački food blogeri Hrvoje Stojanov @opetgladni i Saša Vukić (Sašina kuhinja) bili su izvrsno raspoloženi, te  savjeta o kuhanju i aranžiranju hrane nije nedostajalo. Za ugodnu glazbenu podlogu pobrinuo se izvrsni glazbeni sastav Loud&Found.

KAportal.hr


Reci što misliš!