GDJE I KAD? / DOGAĐAJI

Večeras u Knjižnici za mlade: Otvorenje izložbe gramofonskih ploča Damir Škrtića „Moj svijet vinyla"

Večeras u Knjižnici za mlade: Otvorenje izložbe gramofonskih ploča
Damir Škrtića „Moj svijet vinyla

- Mladim generacijama, koje danas zahvaljujući razvoju tehnologije omiljenu glazbu mogu slušati kad god i gdje požele, teško je shvatiti da se nekad dugo štedio džeparac kako bi se kupila nova LP ploča, a onda je valjalo imati dobar gramofon i pažljivo stavljati iglu da se ploča ne ošteti. Slične priče te kako i kad je počeo skupljati vinyl ploče, koje su u svijetu, ali i kod nas ponovno aktualne, rekao je Damir Škrtić iz Generalskog STola koji u karlovačkoj Knjižnici z mlade otvara svoju izložbu "Moj svijet vinyla".

Izložba bogate kolekcije gramofonskih ploča, omota i plakata održat će se u Knjižnici za mlade, u Banjavčićevoj ulici, s početkom u 18 sati, a gost večeri bit će poznati glazbenik Mirko Cetinski.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Autor izložbe „Moj svijet vinyla“ Damir Škrtić dobro je poznat ne samo po svom profesionalnom pozivu veterinara već i kao voditelj uspješnog KUD-a „ Izvor“ iz Generalskog Stola. Za zatvaranje izložbe 15. listopada također je priredio iznenađenje, a to je promocija knjige Siniše Škarice, poznatog glazbenog producenta i urednika, pod nazivom „ Tvornica glazbe – priče iz Dubrave 1947-1989.“


Reci što misliš!