GDJE I KAD? / DOGAĐAJI

Bogat program u ožujku na Sceni: bit će koncerata, partyja, radionica, okupljaju se kazališni amateri...

Bogat program u ožujku na Sceni: bit će koncerata, partyja,
radionica, okupljaju se kazališni amateri...

Mala scena Hrvatskog doma u ožujku donosi bogat i zanimljiv program - bit će koncerata, partyja, radionica, opet se okupljaju i amaterski glumci...

U veljači su što se tiče programske djelatnosti dominirali elektronski partyji, no u ožujku je naglasak na koncertima. Već ove subote bend Novi Retro održat će koncert posvećen Danu žena, a u četvrtak 12.3. zasvirati mogu svi koji to požele na novom izdanju Scan the Jam programa na koji su dobrodošli zaista svi. U subotu 14.3. predstavlja se odlični mladi karlovački kantautor Mark Elliot Chance uz kojeg će zasvirati samoborski bend Acid Carrots, a 27.3. na svoje će doći ljubitelji žestoke glazbe uz koncertnu večer na kojoj nastupaju The  Celetoids, U.B.T., Raskol i Indikator B.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

To ne znači da prilike za zabavu neće imati i partijaneri, jer 21.3. je novo izdanje Liquidnighta - Shugga Daddy, a 28.2. Egzoterra presents: Harmoniums.

Na Scenu se u ožujku vraćaju i KIKS-ovci, odnosno Karlovačka improvizirana kazališna scena. Probe dramske skupine pod vodstvom Lea Stakovića održavati će se utorkom u večernjem terminu, od 19 sati. Nastavljaju se i Just Dance plesne radionice Barbare Desović - u ožujku se održavaju 5., 19. i 26. u mjesecu.

Gotovo svakodnevno, odnosno od ponedjeljka do petka, od 12 do 15 sati, zainteresirani mogu sudjelovati u besplatnim Freestyle Flair radionicama pod vodstvom Vladimira Poschka. Radionice su pretežito namijenjene mladim konobarima i barmenima koji će kroz program steći vještine žongliranja, poznatije pod zajedničkim nazivnikom "Flair Bartending".

Od radionica najavljena je i edukativno-iskustvena radionica "Moja (dis)funkcionalna obitelj", koja je na rasporedu 18. ožujka.

KAportal.hr

 

Izdvojeno


Reci što misliš!