GDJE I KAD? / KAZALIŠTE

Kazališni amaterizam u Zadobarju: Održana prva večer manifestacije koja za cilj ima razvijanje dramske umjetnosti karlovačkog kraja

Kazališni amaterizam u Zadobarju: Održana prva večer manifestacije
koja za cilj ima razvijanje dramske umjetnosti karlovačkog kraja

Prva pučka večer kazališnog amaterizma u Zadobarju održana je jučer i pokazala koliko mještani vole teatar jer je unatoč velikoj hladnoći velik broj ljubitelja pučkog teatra pristiglo na na predstave.

Kako nam javljaju iz KUD-a Zadobarje koja je organizator manifestacije, Dramska skupina "Banda" izdala je tri filma i prikazala 6 predstava, od kojih su dvije imale priliku biti na Državnim festivalima.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Učesnici su izveli četiri predstave;

1. Bratstva sv.Mihovila "Dva krvnika, dvije vještice i jedna sjekira", tekst potpisuje Antonio Sudac, a režiju Juraj Horvatin, igrokaz "Zna se" izveli su Damir Valent Dado i Ljiljana Sudac, tekst potpisuje Ljiljana Sudac. Predstavu "Čihanje perja" izvele su članice KUD-a Katarina Zrinski iz Ozlja i predstavu "Prigovor" izvela je dramska skupina "Banda" iz Zadobarja, tekst i režiju potpisuje Antonio Sudac.

Cilj susreta bio je razvijanje dramske umjetnosti karlovačkog kraja uz Ministarstvo kulture kao pokrovitelja manifestacije.

KAportal.hr

Izdvojeno


Reci što misliš!