GDJE I KAD? / KAZALIŠTE

Za kraj godine u Zorin domu - "Kako je počeo rat na mom otoku" i "Karlstadt Kunst Cabaret"

Za kraj godine u Zorin domu -

U pretprodaji se već nalaze ulaznice za završne ovogodišnje kazališne predstave u Zorin domu. Predstava “Kako je počeo rat na mom otoku”, nastala u koprodukciji kazališta Gavella i HNK Šibenik, igrat će u Zorin domu u petak, 21.12. u 20 sati. Dramaturginja Željka Udovičić Pleština napisala je dramu po motivima scenarija za izuzetno popularni film Ive i Vinka Brešana, a u njoj glume Boris Svrtan, Janko Rakoš, Jakov Bilić, Nenad Cvetko, Franka Klarić... Glazbu, kao i u filmu, potpisuje Mate Matišić.

U četvrtak, 27.12. također u 20 sati, pak, svi ljubitelji kazališta imaju priliku ponovno pogledati karlovačku hit predstavu "Karlstadt Kunst Cabaret" u izvedbi ponovno okupljenih Karlovačkih pelivana.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U režiji Peđe Gvozdića (koji u predstavi i nastupa), igraju: Giulio Settimo, Vanja Gvozdić, Nenad Pavlović, Petra Cicvarić, Katarina Baban, Azra Gorić, Nino Pavleković, Katarina Strahinić, Sanja Šajatović, Marino Mihelić, Lino Brozić, Goran Glavač, Dominik Karakašić, Anđela Fajt i Miroslav Jakšić.

KAportal.hr

Izdvojeno


Reci što misliš!