GDJE I KAD? / KAZALIŠTE

"Kod Tita u raju", jedna od najgledanijih kazališnih komedija u regiji, u ponedjeljak u Domu OS RH Zrinski

U karlovački Dom OS RH Zrinski ovog ponedjeljka stiže nova hit predstava, jedna od najgledanijih komedija posljednjih godina na prostoru bivše Jugoslavije - "Kod Tita u raju".

Glavni protagonisti predstave Andrija Kovač (Josip Broz Tito), Ranko Goranović (Franjo Tuđman) i Marko Vučković (Slobodan Milošević) pune dvorane u Bosni i Hercegovini, Srbiji, Hrvatskoj, Sloveniji, ali i u Njemačkoj, Austriji, Nizozemskoj…

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Zbog ogromnog interesa publike ovaj popularni trio kreće na veliku regionalnu turneju u sklopu koje će gostovati u dvadesetak gradova BiH i Hrvatske, a jedna od postaja je i Karlovac, 27. veljače u 19:30 sati.

– Josip Broz Tito kreči svoj raj, jer dolazi mu Jovanka, ali ne zna to da radi i preko googla, twitera, društvenih mreža traži molere. Jave mu se niko drugi do Slobodan Milošević i Franjo Tuđman. Pokušavajući da ubijede Tita da su oni moleri, kroz britku humorističku satiru ovaj komad će vas nasmijati do suza. Aplauzi publike nakon svake predstave su nam najbolja nagrada, a često nas znaju omesti na sceni i gromoglasnim smijehom – kaže glumac Andrija Kovač.

KAportal.hr

Izdvojeno


Reci što misliš!