GDJE I KAD? / KAZALIŠTE

U subotu Europska noć kazališta 2016 - u Zorin domu od petka do nedjelje četiri predstave i koncert

U subotu Europska noć kazališta 2016 - u Zorin domu od petka do
nedjelje četiri predstave i koncert

Ove subote, 19. studenog, diljem Europe održava se Europska noć kazališta 2016. U Hrvatskoj će se održati u 46 gradova i mjesta, a među njima je, dakako, i Karlovac, odnosno Gradsko kazalište Zorin dom, koje je pripremilo bogat program za subotu, ali i cijeli predstojeći vikend. Nažalost, Karlovac je i jedini grad iz županije koji sudjeluje.

U samoj Noći kazališta, ili bolje rečeno tijekom cijelog dana, u Zorin domu će se održati dvije predstave i jedan koncert. U 11 sati ujutro na rasporedu je predstava za najmlađe "Igra", Dramskog studija Zorin doma u režiji Sanje Hrnjak.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U 20 sati održat će se koncert pod nazivom "To bijaše davno već", u kojem će uz brojne evergreene publiku zabavljati Stjepan Jimmy Stanić i Scharf Club Swing Quartet.

U 22 sata, pak, program zaključuje predstava varaždinskog Gllugl Teatra "Pekel na zemlji", u kojoj igraju Nino Pavleković te Filip i Nikša Eldan.

Zorin dom se uključio i u programe neposredno uoči i nakon Noći kazališta. Tako u petak u 20 sati svi zainteresirani mogu pogledati predstavu Gradskog kazališta Joze Ivakića iz Vinkovaca "Eva nije Adam", dok će u nedjelju u 11 sati mališani još jednom moći uživati u predstavi "Igra".

Cijena ulaznica za predstavu "Igra" je 10 kuna, a za predstave za odrasle i koncert - 30 kuna. Za subotnji program moguće je kupiti i vrlo povoljnu "blok-ulaznicu" koja košta 50 kuna, a vrijedi za obje predstave i koncert.

Treba dodati da će Zorin dom s predstavom "Čekaonica d.o.o." u večeri prije Noći kazališta gostovati u Vinkovcima.

KAportal.hr

Izdvojeno


Reci što misliš!