GDJE I KAD? / KAZALIŠTE

Zorin dom na kraju siječnja: Gostovanja u Sisku, Kutini i Delnicama, za vikend u Karlovcu "Još si zelen" pa "S.O.S."

Zorin dom na kraju siječnja: Gostovanja u Sisku, Kutini i
Delnicama, za vikend u Karlovcu

Predstave Gradskog kazališta Zorin dom za kraj siječnja imaju tri ugovorena gostovanja - prvo je na rasporedu u utorak 28. siječnja kada u Domu kulture u Sisku igra dječja lutkarska predstava "Na tragu". Ova krimi priča pliva po dubinama četiriju karlovačkih rijeka, a radnja se vrti oko nestanka ribe mladice "Mladene Čuvarić" koja je poznata kao velika zaštitnica rijeka.

Već idući dan, 29. siječnja, u Pučkom otvorenom učilištu Kutina igrat će hit predstava Karlstadt Kunst Cabaret u izvođenju Karlovačkih pelivana koja na duhovit i zanimljiv način kroz koherentan satirički kolaž prikazuje kako se danas uspijeva u Lijepoj našoj. Ista predstava će igrati i u Radničkom domu u Delnicama, 30. siječnja u 20 sati.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Što se tiče programa u Karlovcu, ove subote i nedjelje u okviru programa Vikend matineje mališani mogu pogledati popularnu predstavu "Još si zelen", dok je posljednjeg dana siječnja na rasporedu predstava "S.O.S. ili Sve O Sofi", koja će imati i donatorsku notu jer prihod glumci poklanjaju Baseball klubu Olimpija 83.

Tu su, dakako, i druga događanja - večeras je u Zorin domu proglašenje najboljih sportaša i sportašica grada Karlovca, u nedjelju tradicionalna Svetosavska akademija, a u ponedjeljak svečano otvaranje 47. Zimske likovne akademije ZILIK.

KAportal.hr

Izdvojeno


Reci što misliš!