GDJE I KAD? / KAZALIŠTE

U petak u Zorin domu nova kazališna premijera - predstava "Žvaka Therapy" za mlade, ali i sve koji se mladosti sjećaju!

U petak u Zorin domu nova kazališna premijera - predstava

Sjećate li se prvog poljupca? Kakvog je bio okusa? Sjećate li se srednje škole i prijatelja? Izaziva li u vama nelagodu probuditi to sjećanje? Kako bilo, sve to moći ćete iskušati u petak u 20 sati na premijeri nove predstave profesionalnog ansambla Zorin doma - "Žvaka Therapy", namijenjenoj prvenstveno adolescentima, ali potom i svima ostalima koji se tih dana žele s nostalgijom prisjetiti!

Ova interaktivna predstava za mlade kroz humoristične scene uvodi publiku u ordinaciju doktorice koja mora liječiti nevjerojatan slučaj: „Pacijent je potisnuo sva sjećanja na adolescenciju, zaboravio je srednju školu, prijatelje i ostale događaje.. „ Kako vratiti izgubljeno sjećanje na tu "traumatičnu" i tešku dob? Tablete i klasične metode nisu dovoljne. Kroz posebnu inovativnu terapiju, pratit ćemo napredak liječenja, a možda ova eksperimentalna metoda pomogne više nego što je u početku planirano...

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Predstavu je režirao Giulio Settimo, a u njoj glume Lovorka Trdin i Vanja Gvozdić. "Žvaka Therapy" nastala je prema tekstu "Lemon Therapy" Chiare Boscaro i Marca di Stefana, a tekst je na hrvatski prevela Rina Brumini. Kostimografija je djelo Morane Petrović, operator rasvjete je Robert Pavlić, operator tona Bojan Blažević, a inspicijent Goran Glavač.

KAportal.hr

Izdvojeno


Reci što misliš!