GDJE I KAD? / NOĆNI ŽIVOT

LED Fest uz party do jutra proslavio 10. rođendan - svjetski lineup na Kinološki privukao partijanere iz cijele Hrvatske

LED Fest uz party do jutra proslavio 10. rođendan - svjetski lineup
na Kinološki privukao partijanere iz cijele Hrvatske

Nizom događanja LED Fest obilježio je svoj 10. rođendan, a u središtu pozornosti bio je, dakako, sinoćnji završni party na Kinološkom uz lineup na kojem bi LED kolektivu i Karlovcu pozavidjeli i puno veći glazbeni centri. Što, uostalom, treba dodati, ako znamo da je glavna zvijezda, Ian Pooley, do Karlovca stigao nakon Londona, Berlina, Primavere i Glastonburyja!?

Zbog Pooleya, ali i Route 8, Nicole i domaćih snaga Naosa i Vedrana Božića, do Karlovca su potegnuli partijaneri iz cijele Hrvatske, ne samo iz Zagreba ili Rijeke kojima je grad na četiri rijeke lako dostupan, već su na stranici vidljivi i komplimenti i pohvale sjajnoj zabavi koji stižu iz Slavonije, s mora, pa i susjednih zemalja.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Najteže se bilo rastati od ovako dobrog partyja pa je sve potrajalo i debelo nakon zore i izlaska nedjeljnog sunca. No, ne treba previše žaliti, jer iako je ovim pala zavjesa na jubilarno 10. izdanje LED Festa, nipošto nisu okončane i aktivnosti LED kolektiva. Događanja će tijekom godine biti još, a jedno od prvih većih bit će na Korani, odnosno na Marisol, uz početak Dana piva, pa će i ove godine svi oni kojima festival lakih nota na ŠRC-u Korana i nije baš pri srcu, zabavu moći naći na više drugih mjesta u gradu - od Dana Radićeve u blues/rock/jazz stilu do elektronskih LED fešti na Korani.

KAportal.hr

Izdvojeno


Reci što misliš!