GOST KOMENTATOR

gost komentator

Piše Žarko Kotur: Ispričavamo se što vas godinama maltretiramo s "Babinom gorom", trebali smo ih odmah pustiti da se sami zakopaju, što upravo i jesu

Piše Žarko Kotur: Ispričavamo se što vas godinama maltretiramo s

Razmišljamo da pokrenemo inicijativu za pokretanje izgradnje skijaške skakaonice na Babinoj Gori

Mislim da smo Vam svima dužani jedno veliko izvinjenje što smo tijekom posljednjih godina organizirali jako puno novinarskih "presica" na koje ste se uredno odazvali i profesionalno svaki put izvijestili svekoliko pučanstvo.

Saga o regionalnom CGO-u na vrhu Babine Gore prelazi u delirijum. Poništena je ponovno javna nabava, a nova ide tijekom mjeseca veljače 2022g. Smanjiti količine prihvata smeća na RCGO sa 100 000 tona godišnje na 30 000 tona, a pritom zadržati lokaciju na 32 hektara volumenski veliku 10 000 000 m/3, kompletnu infrastrukturu, hala, postrojenja, prateće sadržaje a cijenu gradnje povećati za 100%  pomalo je suludo.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Ali, eto to je naša stvarnost, odnosno "sposobnost" odgovornih osoba koje nemilice troše novac nas poreznih obveznika. Sad je ipak izgledno da je bilo bolje da smo se družili neformalno na kavici, a ne da smo vas "maltretirali" hrpom dokumentacije s kojom smo sporili RCGO. Trebali smo ih jednostavno pustiti da se sami "zakopaju", što su na kraju i učinili.

Moraju revidirati cijeli projekt zbog uvjeta koje je potpisao JASPERS te naknadnih izmjena projekta koji nije usaglašen s prvotnim uvjetima, a prije toga mogu okačiti kompletnu dokumentaciju mačku o rep.

Razmišljamo da pokrenemo inicijativu za pokretanje izgradnje skijaške skakaonice na Babinoj Gori, visinska razlika lokacije RCGO i dna doline za deponiranje smeća je cca 120 metara, dužine preko 2 km. Kako već imamo bob stazu na Ilovcu zvanu "Marčetić", zašto skakaonicu ne nazvati po poštovanoj gospodi "Maradin&Vučić". Ipak su oni najveći zaslužnici.

Bolje je i to nego da vraćamo 7 200 000 00 kuna za "ulupana" EU novčana sredstva gradnje moderne saobraćajnice do vrha Babine Gore.

Izdvojeno


Reci što misliš!