IZBORI 2017.

Savjet mladih pokrenuo kampanju "Odi na izbore", organiziraju sučeljavanje kandidata na temu mladih

Savjet mladih pokrenuo kampanju

Savjet mladih Grada Karlovca pokrenuo je kampanju koja za cilj ima potaknuti mlade na izlazak na izbore u Karlovcu, a u suradnji sa Savjetom mladih Karlovačke županije ista se provodi i na razini Karlovačke županije.

Iz Savjeta navode da će organizirati i sučeljavanje kandidata za gradonačelnika Karlovca iduće srijede na temu mladih. Pozivaju mlade i da im se jave u inbox službene Facebook stranice za sva pitanja ili pojašnjenja oko izbora!

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Kampanja za izlazak mladih na izbore «Odi na izbore» sastoji se od niza kreativnih poruka i oglasa na mjestu gdje mladi provode najviše vremena –na internetu. Fokus kampanje na mladima je od 18 – 30 godina starosti, a do mladih će se uz predavanja i radionice nastojati doprijeti i putem oglasa i promotivnih akcija na društvenim mrežama, navode u Savjetu.

Sučeljavanja kandidata za gradonačelnika Karlovca održat će se u srijedu 10. svibanja s početkom u 18 sati u Gradskoj knjižnici Ivan Goran Kovačić. Kandidati će se sučeliti oko politika za mlade, a između ostaloga i o Gradskom programu za mlade koji je na snazi do 2018. godine.

KAportal.hr

Izdvojeno


Reci što misliš!