KAŠ

Derbi ekipa sredine ljestvice pripao Zagrepčankama, Karlovčanke poražene 40:31

Derbi ekipa sredine ljestvice pripao Zagrepčankama, Karlovčanke
poražene 40:31

Rukometašice RK Škola rukometa Karlovac poražene su u Zagrebu od druge ekipe Lokomotive 40:31 (22:12). Bio je to prvenstveni susret 13. kola 2. Hrvatske rukometne lige – Zapad.

Za RK Škola rukometa Karlovac su igrale: Bačić 6, Stepić 9 (1), Peretić, Španić 3, Vuković 10 (5), Korač, Čović, Pavletić, Kučinić, Kružić, Devčić, Novaković 1, Lapić, Jurišić, Medved 2, Keča. Trener Dražen Keča.

Bio je to derbi ekipa iz sredine ljestvice u kojem je zaslužena pobjeda pripala domaćim igračicama zagrebačke Lokomotive. Karlovčanke nikako zaustaviti efikasnu Brunu Zrnić koja je postigla 17 golova za svoju ekipu, samo šest golova manje nego njene ostale suigračice koje su se upisale u listu strijelaca. S druge strane pak, kod Karlovca bolje od ostatka Kečine ekipe bile su Lucija Stepić i Kristina Vuković – premalo za povoljniji rezultat svoje ekipe.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Nakon 13. kola RK Škola rukometa Karlovac sa 11 bodova ostaje na 8. mjestu na ljestvici. U sljedećem kolu igraju u Karlovcu s ekipom Ivanića koja je u ovom kolu pobijedila pulsku Arenu te ostaje trećeplasirana ekipa 2. HRL Zapad.

KAŠonline


Reci što misliš!