SPORT

ŽETVA MEDALJA

Tri zlata, jedno srebro i sedam bronci najmlađih karlovačkih karatista na prvenstvu države

Tri zlata, jedno srebro i sedam bronci najmlađih karlovačkih karatista na prvenstvu države

Tri zlata, jedno srebro i sedam bronci osvojili su najmlađi karlovački borci na prvenstvu Hrvatske u karateu za najmlađe uzraste. 

Zlatna odličja osvojili su dječaci Jan Canjar i Gašpar Pogelšek u kategoriji U10 te Petar Grubešić u kategoriji U8. Canjar je u težinskoj kategoriji do 45 kilograma u prvom kolu svladao Babića iz Tuškanca sudačkom odlukom nakon 0:0, potom je bio bolji od Mrkele iz riječkog Championa 6:2, a u borbi za zlato sa 3:0 pobijedio je Kaleba iz Šibenika. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Pogelšek je, pak, na putu do zlata u kategoriji iznad 52 kilograma svladao 1:0 Bilaća iz Hrvatskog dragovoljca, 2:0 Križetića iz Samobora, u polufinalu je sudačkom odlukom bio bolji od Majetića iz Krka, a u finalnoj borbi je bio najuvjerljiviji i sa 3:0 svladao Mikolina iz Karate akademije Osijek.

Kod najmanjih boraca, Grubešić je u kategoriji do 36 kg težine imao samo jednog suparnika, Huskića iz Krka, kojeg je nakon 3:3 svladao sudačkom odlukom.

Kod djevojčica najbolja je bila Lucija Šegavić koja je osvojila srebrno odličje (U12, iznad 50kg) nakon što je na putu do finala svladala Kos iz Bregane i Pavlić iz riječke Nevere, a u tijesnoj finalnoj borbi poražena je sa 1:0 od Malkić iz riječkog Championa.

Brončana odličja osvojili su Roko Palajsa, Tomislav Čordašev, Nina Malobabić i Lola Kurtagić u uzrastu U10, Mateo Briški u uzrastu U11 te Josip Farkaš i Ivano Butina u uzrastu U12.

Izdvojeno


Reci što misliš!