SPORT

DJEVOJČICE OBEĆAVAJU

Seniorke ŽNK 4 rijeke prvu polusezonu - učile, no kadetkinje i pionirke postižu odlične rezultate

Seniorke ŽNK 4 rijeke prvu polusezonu - učile, no kadetkinje i pionirke postižu odlične rezultate

Po prvi puta nakon osnivanja ŽNK 4 rijeke formirao je seniorsku ekipu i nastupio u najjačem stupnju natjecanja. Djevojke se nakon prvog dijela prvenstva nalaze na šestoj poziciji - u ligu je startalo 8 ekipa, no Lepoglava je odustala pa je iza Karlovčanki samo Odra, jedina ekipa koju su naše djevojke i svladale sa 2:0. Više smo od njih možda očekivali u domaćem ogledu s Frankopanom iz Siska te na gostovanju u Varaždinu, ostalo spada u red očekivanih rezultata. Vjerujemo, na proljeće će biti i više bodova.

Kadetkinje su zato igrale izvrsno i nakon bremenite "pandemijske" polusezone s puno odgoda su - prve! Imaju 13 bodova kao i vršnjakinje varaždinskog Varteksa, ali Karlovčanke su odigrale čak dvije utakmice manje. Još važnije, u izravnom duelu svladale su Varaždinke sa 4:1, a uz to su nanizale i pobjede protiv Pregrade također sa 4:1, Graničara s čak 12:1 te sisačkog Frankopana 3:0, dok su na gostovanju u Ivaniću kod Naftaša odigrale 1:1. Uz to, Mia Pušić sa 10 pogodaka na vrhu je ljestvice strijelaca. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Pionirke su imale solidnu jesen - istina, na travnjaku su svladale samo Pregradu sa 1:0, a dobile su i Lepoglavu ali bez borbe. U posljednjoj jesenskoj utakmici remizirale su s uvjerljivo vodećom Koprivnicom 2:2 i pokazale da mogu i više. U ligi igraju samo četiri ekipe pa su male Karlovčanke druge, a po pokazanom - upravo tu bi mogle i ostati. I kod pionirki na vrhu liste strijelaca je jedna igračica 4 rijeke - Petra Johović s 3 pogotka.

Izdvojeno


Reci što misliš!