SPORT

PRIPREME KA-SPORTAŠA

Tenisači i nogometaši treniraju u poznatom odmorištu Karlovčana u Selcu

Tenisači i nogometaši treniraju u poznatom odmorištu Karlovčana u Selcu

Više od stotinu sportaša i sportašica ovaj je vikend u Hostelu Karlovac u Selcu gdje se pripremaju za predstojeća natjecanja. Najbrojniji su tenisači i tenisačice iz Zagreba i Karlovca kojih je čak četrdeset i dvoje.

Teniski treneri Marko Vižintin i Tajna Lukas Rečić s pomoćnicima Lukom Vučićem i Tenom Lukas marljivo treniraju mlade zagrebačke i karlovačke teniske nade. Uz specijalističke treninge radilo se i na poboljšanju fizičke spreme tako da su sva sportska borilišta kojima raspolaže Hostel Karlovac bila dupkom puna. Nakon uspješno odrađenog treninga u petak, u subotu im je malo planove pokvarila prva bura. U jednom trenutku malo su na raspored treninga uvjetovale vremenske prilike ali za mlade tenisače to nije bio nikakav problem. 

- Smatram da je iskustvo igranja u veljači i to na vanjskim zemljanim terenima veliki benefit za sve polaznike, a tu je i nezaobilazna socijalna nota druženja i klupskog team buildinga - rekao je Davor Dupljak, član uprave TK Karlovac koji je i sam bio jedan od najboljih juniora Hrvatske i tenisač američkog sveučilišta Virginia Tech.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Inače, zadovoljni smo uvjetima, smještajem i prehranom. Mislim da smo na dobrom putu da ubrzo od ovog kampa napravimo tenisko okupljalište, nešto slično kao što to već desetljećima imaju karlovački rukometaši i gimnastičari – kaže Dupljak. 

 

Izdvojeno


Reci što misliš!