SPORT

DOBRA NAJAVA

AK Karlovcu bronca na prvenstvu Hrvatske u štafetama, 5. i 6. lipnja u Karlovcu seniorsko prvenstvo Hrvatske u atletici

AK Karlovcu bronca na prvenstvu Hrvatske u štafetama, 5. i 6. lipnja u Karlovcu seniorsko prvenstvo Hrvatske u atletici

Karlovačka srednjeprugaška štafeta 1200-400-800-1600 osvojila je brončano odličje na prvenstvu Hrvatske u štafetnim utrkama održanom danas u Zagrebu. Ujedno je to i odlična najava za središnje domaće atletsko natjecanje ove godine, prvenstvo Hrvatske u atletici za seniore i seniorke kojem je upravo naš grad domaćin 5. i 6. lipnja.

Za brončanu karlovačku štafetu trčali su Tomislav Novosel, Hrvoje Neralić, Ivan Katić i Bruno Belčić, a ispred njih plasirale su se samo pobjednička štafeta zagrebačkog Agrama i drugoplasirana štafeta riječkog Kvarnera. U konkurenciji 13 štafeta u istoj utrci nastupila je još jedna karlovačka postava (Andrej Belčić, Borna Burić, Tin Dolšak i Lovro Kasunić) koja je zauzela devetu poziciju.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Na PH su nastupile još dvije karlovačke štafete. Na 4x400 mješovito štafeta AK Karlovca za koju su trčali Irina Vidiček-Ljubojević, Andrej Belčić, Lea Novković i Hrvoje Neralić osvojila je vrlo dobro peto mjesto, dok su kadetkinje trčale štafetu 600-200-400-800 u sastavu Ida Nikolić, Paula Bajt, Ana Mikšić i Hela Rakamarić te se plasirale na sedmo mjesto.

Izdvojeno


Reci što misliš!