SPORT

SVE JE SPREMNO!

U petak 9. Heineken 0.0 Karlovački cener - u Elitnoj utrci predstavnici Etiopije, Kenije, Francuske, Danske, Mađarske...

U petak 9. Heineken 0.0 Karlovački cener - u Elitnoj utrci predstavnici Etiopije, Kenije, Francuske, Danske, Mađarske...

Sve je spremno za 9. Heineken 0.0. Karlovački cener, jedinu hrvatsku utrku s World Ahtletics oznakom, a koji će se održati 10. i 11. lipnja.

Odaziv je bio i veći, no u skladu s epidemiološkim mjerama broj sudionika je ograničen na 1000 onih koji će se natjecati u glavnoj utrci u petak na 10 kilometara. Dan prije, u četvrtak, održat će se i tradicionalna Karlovačka milja, duga 1579 metara. Početak "milje" je u 18:30 sati, nakon čega će, s početkom u 19 sati, biti održane i dječje utrke.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U petak je u 19:30 na rasporedu Elitna utrka, na kojoj je najveća zvijezda Etiopljanka Likina Amebaw, od koje se očekuje rušenje rekorda utrke, a uz nju nastupit će niz vrsnih atletičara i atletičarki iz Kenije, Etiopije, Danske, Francuske, Austrije te, dakako, Hrvatske i susjednih zemalja.

U 20:30 kreće masovna utrka namijenjena svim ostalima, a koja se trči u pojedinačnoj te u štafetnoj konkurenciji. Novost je da je zbog radova u Zvijezdi ove godine start i cilj kod Školske sportske dvorane Mladost, gdje nakon utrke slijedi i rock zabava uz bend Novi Retro i Davorina Bogovića.

Izdvojeno


Reci što misliš!