SPORT

OPET U IGRI

Nogometaši Karlovca 1919 svladali Ponikve 3:1, poraz Lučkog dva kola prije kraja opet probudio nadu "plavo-bijelima"

Nogometaši Karlovca 1919 svladali Ponikve 3:1, poraz Lučkog dva kola prije kraja opet probudio nadu

Nogometaši Karlovca 1919 danas su, teško ali zasluženo, svladali sa 3:1 zagrebačke Ponikve. 

Dugo su Karlovčani lomili otpor gostiju, koji su više od 70 minuta držali egal, no u završnici su ipak pali - danas odlični Ribar ih je načeo, a onda ubrzo povisio i na 2:0. Pausić je dodao treći pogodak, a pred kraj su i gosti uspjeli postići utješni pogodak.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Od ostalih rezultata za karlovačke nogometaše stigla je jedna dobra i jedna loša vijest. Lučko je poraženo na gostovanju kod Vrapča, no Trnje je svladalo prvoplasirani Zagorec. 

Tako Karlovac 1919 ostaje peti na ljestvici, ali sada zaostaje samo bod iza Lučkog, a tri iza Trnja. Treće mjesto i dalje je prilično daleko i moralo bi se poklopiti puno toga, ali četvrto (koje može donijeti ulazak u jedinstvenu ligu) je sada puno izglednije, zapravo praktički zagarantirano uz dvije pobjede u dva posljednja kola, jer se u posljednjem kolu Trnje i Lučko sastaju međusobno. No, to nipošto neće biti lako - u sljedećem kolu Karlovčane čeka gostovanje kog drugoplasiranog Dugog Sela, a potom će u posljednjem kolu na svom travnjaku dočekati Trešnjevku.

Izdvojeno


Reci što misliš!