SPORT

NEDODIRLJIVI!

Karlovački bejzbolaši osamnaesti put prvaci Hrvatske! U petoj utakmici finalne serije slavili protiv Zagreba s čak 14:3

Karlovački bejzbolaši osamnaesti put prvaci Hrvatske! U petoj utakmici finalne serije slavili protiv Zagreba s čak 14:3

Slijedi još završnica Hrvatskog kupa, kojoj će domaćin biti Karlovac.

Bejzbolaši karlovačke Olimpije prvaci su Hrvatske! No, to gotovo da više i nije novost, jer ovo im je čak 18. naslov u ukupno 31 izdanju državnog prvenstva. 

Nakon duge dominacije Karlovčana i Splićana, koji su igrali čak deset uzastopnih finala, ove godine suparnik našim bejzbolašima u finalu bio je Zagreb, a Olimpija je slavila ukupnim omjerom 4-1 u pobjedama. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Nije bilo lako (osim baš u posljednjoj utakmici) - u prve dvije utakmice u Karlovcu dvije pobjede Olimpije, ali obje tek u dodatnom inningu. U trećoj u Zagrebu 5:1, potom su uzvratili i Zagrepčani sa 3:2, a danas nikakve neizvjesnosti nije bilo - visokih, uvjerljivih i superiornih 14:3 za Karlovčane i novi naslov u klupskim vitrinama.

Antonio Horvatić proglašen je za MVP-a prvenstva, a najbolji pitcher finalne serije je Duje Papić. Najbolji udarač finalne serije, pak, je Cristopher Uribe iz BK Zagreb.

Slijedi još završnica Hrvatskog kupa koja će se odigravati u dva tjedna u Karlovcu po sistemu dvostruke eliminacije, no točan datum početka još nije siguran, jer nije dovršena serija za treće mjesto u prvenstvu između splitske Nade i varaždinske Vindije zbog bolesti Varaždinaca.

(foto: Nataša Karin)

Izdvojeno


Reci što misliš!