SPORT

GOLF I JEDRILIČARSTVO

Karlovčanin Želimir-Žiga Feitl ukupni pobjednik 1. Rotary prvenstva, karlovački jedriličari od danas na regati u Biogradu na Moru

Karlovčanin Želimir-Žiga Feitl ukupni pobjednik 1. Rotary prvenstva, karlovački jedriličari od danas na regati u Biogradu na Moru

Prvo prvenstvo Hrvatske u golfu za članove rotary klubova koje je u organizaciji Rotay kluba Candor iz Zagreba održano na golf igralištu u Blatu kraj Zagreba pripalo je za svestranog karlovačkog sportaša Želimira-Žigu Feitla (član RC Karlovac).

"Žiga" je naslov sveukupnog pobjednika turnira osvojio uvjerljivo u konkurenciji 20 igrača. Za nagradu mu je pripao veliki prijelazni pehar na koji će se ubuduće gravirati imena pobjednika tog turnira, a mali pehar pobjedniku ostaje u trajno vlasništvo. 

ROTARY CHARITY REGATTA B2B

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Neumorni Feitl već je jutros otputovao za Murter na novo natjecanje rotaryjanaca Lijepe Naše. Naime, u Biogradu na moru (Betina) održava se tradicionalna trodnevna jedriličarska regata rotary klubova, Rotary Charity Regatta B2B, na kojoj s jednom 15-metarskom jedrilicom (46 stopa) sudjeluju i članovi RC Karlovac: Zijad Smajić (predsjednik kluba), Marino Rade, Kruno Kovačević, Davorin Katušin, Hrvoje Vojak, Darko Kuštreba, Zdenko Jugović i Želimir Feitl (skiper). 

Organizator regate je Rotary klub Kaštela iz Kaštela a sudjeluje 19 brodova, jedrilica. Podsjećamo da karlovački rotaryjanci godinama već sudjeluju na toj regati, i to vrlo uspješno. Za očekivati je da će uspješni biti i ove godine. 

Izdvojeno


Reci što misliš!