SPORT

LAKE POBJEDE

Karlovački inline hokejaši s dvije uvjerljive pobjede protiv Zadra i Dinama otvorili novu sezonu PH, u Sloveniji - poraženi

Karlovački inline hokejaši s dvije uvjerljive pobjede protiv Zadra i Dinama otvorili novu sezonu PH, u Sloveniji - poraženi

Karlovački inline hokejaši počeli su s natjecanjim u novim sezonama državnih prvenstava. Pomalo čudna i rijetka konstrukcija u množini, no zaista je tako, jer i ove godine Karlovčani će osim u državnom prvenstvu Hrvatske kao gosti nastupati i u prvenstvu Slovenije.

Start u znatno ozbiljnijoj i kvalitetnoj slovenskoj ligi ove sezone nije bio uspješan (važni je napomenuti da su u ligi koju čini 12 momčadi članovi IHK Karlovac jedini gost!). U dosta oslabljenom sastavu igrali su protiv jakih Dolenjskih Toplica te izgubili sa 9:1. Slijedi im još teži ogleda protiv jednog od glavnih favorita HK Dinamiti Horjul. Igrali su: Pletikosić, Ratkaj, Markezić, Banay, Primužak, Kraščić, Knežević i Kirš.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

No, zato je start državnog prvenstva, u kojem naši inline hokejaši brane naslov prvaka, bio daleko uspješniji i još uvjerljiviji. U dvorani na Luščiću Karlovčani su odigrali dvije utakmice, a iako su imali i četiri kadeta u sastavu protivnici su bili potpuno nemoćni - u prvoj utakmici sa 11:1 svladali su Zadar, a u drugoj s čak 15:1 zagrebački Dinamo. 

Igrali su: Kurtagić, Ratkaj, Markezić, Kirš, Banay, Kraščić, Primužak, Mataković, Baniček i Špigelski. 

Izdvojeno


Reci što misliš!