SPORT

BRAVO DJEVOJKE!

Start iz snova! Odbojkašice Kelteksa pravi su hit i ponos grada - pale i Kaštelanke, u šest kola Superlige imaju pet pobjeda!

Start iz snova! Odbojkašice Kelteksa pravi su hit i ponos grada - pale i Kaštelanke, u šest kola Superlige imaju pet pobjeda!

U sljedećem kolu čeka ih, kako to prekrasno zvuči, veliki derbi Superlige - gostovanje kod zagrebačke Mladosti.

Šest kola - pet pobjeda! Nevjerojatan start, pravi start iz snova za karlovačke odbojkašice u novoj sezoni Superlige - nakon šest kola na fenomenalnom su drugom mjestu ljestvice! Budući se sutra u velikom derbiju sastaju zasad neporažene ekipe zagrebačke Mladosti i Marine Kaštela na kraju kola past će za jednu poziciju i biti treće, što je i dalje jednostavno  fenomenalno.

Protiv vrlo jake ekipe Ribole Kaštela (dovoljno je reći da su to aktualne finalistice Kupa, a u prošlom kolu s tijesnih 3:2 izgubile su od dugo neprikosnovene Marine) Karlovčanke su pružile još jednu odličnu partiju i da nije bilo kratkog perioda u kojem su se malo "pogubile" na parketu mogle su zapravo slaviti i s glatkih 3:0. Naime, nakon što su prvi set dobile 25:22, u drugom su dominirale od početka imale velikih 18:10 i tada upale u malu krizu - kod 21:17 gošće su zaredale šest poena i na kraju sa 25:23 uspjele izjednačiti. To je dovelo do ogromne borbe u trećem setu, koji je ponovno završio sa 25:23, ali sada za Karlovčanke. Tu je malo i pao "gard" Kaštelanki, a domaće su nošene publikom zaigrale još bolje i sa 25:17 došle do nova tri golema boda.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U sljedećem kolu čeka ih, kako to prekrasno zvuči, veliki derbi Superlige - gostovanje kod zagrebačke Mladosti. Objektivno, u ovom trenutku u tom susretu je zaista teško očekivati čudo, ali podsjećamo - prije sezone sjajni domaći trener Goran Zec rekao je da je jedini cilj ove sezone ostati u Superligi. Dug je put do kraja sezone, no u sedmom kolu Karlovčanke igraju - veliki derbi. Bravo za trenera, bravo za djevojke!

Recimo još da su pod vodstvom trenera Gorana Zeca pobjedu ostvarile: Jelena Grgić, Maja Milovanović, Lara Malović, Manuela Pavlaković, Dorotea Kolaković, Rita Bogati Pantelić, Petra Banjavčić, Tara Dujmović, Lora Grubešić, Dora Vrbanić, Ella Badanjak, Iva Nikačević, Ida Ivačević i Doris Barić.

Izdvojeno


Reci što misliš!