SPORT

TEST UTAKMICE

Dobra provjera karlovačkih rukometaša s jakim Sesvetama - slijedi jubilarni 30. Memorijal "Nebojša Parežanin - Pržo"

Dobra provjera karlovačkih rukometaša s jakim Sesvetama - slijedi jubilarni 30. Memorijal

Seriju pripremnih utakmica pred nastavak sezone u Prvoj ligi Jug, gdje imaju samo jedan cilj - izboriti prvo mjesto i vratiti se u Premijer ligu - karlovački rukometaši započeli su sinoć u ŠSD Mladost ogledom protiv jake premijerligaške ekipe Sesveta.

Gosti, koji su se plasirali u Ligu za prvaka šest najboljih momčadi Premijer lige, očekivano su slavili sa 35:30, no Karlovčani su pružili dobar otpor, pogotovo za ovako ranu fazu priprema. Najefikasniji u domaćim redovima bio je Horvat sa 6 pogodaka.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Naredne subote, 28. siječnja, u Karlovcu se igra jubilarni 30. Memorijalni turnir "Nebojša Parežanin - Pržo", koji će Karlovčanima donijeti prigodu za još dvije dobre provjere. Uz Karlovac na turniru nastupaju premijerligaš KTC, lokalni drugoligaš Dubovac Gaza te član 1.B lige Slovenije, RK Črnomelj. Turnir u 9 ujutro otvara utakmica Karlovac - Črnomelj, u drugom polufinalu sastaju se Dubovac Gaza - KTC, slijedi revijalna utakmica veterana Dubovca i Gaze, zatim susret za 3. mjesto te, u 14 sati, finale.

Izdvojeno


Reci što misliš!