SPORT

DERBI SEZONE

U subotu u 17:30 veliki derbi Superlige! Karlovčanke najavljuju: Ovo je veliki gušt, a sigurno im se nećemo predati prije utakmice!

U subotu u 17:30 veliki derbi Superlige! Karlovčanke najavljuju: Ovo je veliki gušt, a sigurno im se nećemo predati prije utakmice!

Kako god završio veliki derbi Superlige koji u subotu u 17:30 u ŠSD Mladost igraju karlovački Kelteks i zagrebačka Mladost, drugoplasirana i prvoplasirana ekipa Superlige, Karlovčanke su već - pobijedile!

Ne u toj utakmici, dakako, ali ovu sezonu već sada mogu završiti kao pobjednice, jer ekipa koja je stidljivo prije sezone najavljivala da je jedina ambicija ostati u ligu, pod vodstvom fenomenalnog stručnjaka Gorana Zeca i uz nevjerojatnu borbenost, motiviranost i zajedništvo svih djevojaka došla je do situacije da igra - veliki derbi sezone! Svjesne su toga i sve igračice, ali najavljuju da ih to neće opustiti.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Ovakve utakmice su veliki gušt. Zaslužile smo to, a sad se idemo "potući", dati sve od sebe da to bude zbilja pravi derbi, najavljuje kapetanica Tara Dujmović, a s njom se slaže i jedna od najiskusnijih u karlovačkom sastavu Ella Badanjak: 

- U subotu idemo uživati, ali na način da damo sve od sebe, da im pružimo maksimalni otpor. 

Slaže se s djevojkama i trener Goran Zec, koji je svojim maksimalnim respektom prema svakom suparniku i stvorio ekipu koja mentalno jednako jako ulazi u svaku utakmicu, što je također bio važan kotačić ovog golemog uspjeha. No, kako će Karlovčanke s apsolutnim poštovanjem i stopostotnom motiviranošću ući u susret protiv posljednjeg na ljestvici, jednako tako neće ni strašnim "mladostašicama" koje ove sezone u Superligi i kupu imaju omjer 20-0 (!) priznati da su bolje sve dok utakmica ne završi.

- Ne dolazi u obzir predaja prije utakmice! Mislili su mnogi i da protiv Dinama nemamo šanse. Mladost je još bolja, ali mi idemo dati sve od sebe pa onda što bude bude. Bit ću zadovoljan ako se svi nakon utakmice pogledamo i kažemo da smo pružili svoj maksimum. Pa onda nije strašno ni ako izgubimo, ali ako znamo da smo dali sve, ističe Zec.

Izdvojeno


Reci što misliš!