KULTURA

Izborna skupština Karlovačkog tamburaškog orkestra - na čelu i naredne četiri godine ostaje Sandra Toth

Izborna skupština Karlovačkog tamburaškog orkestra - na čelu i
naredne četiri godine ostaje Sandra Toth

Održana je izborna skupština Karlovačkog tamburaškog orkestra, na kojoj nije došlo do većih izmjena u vodstvu. Sandra Toth tako i dalje ostaje predsjednica, Alen Blažević nastavlja obnašati dužnost voditelja Škole tambure, a pojačanje na umjetničkom planu je Matija Prigorac, koji će voditi dječji i veliki orkestar.

Upravni odbor se osvrnuo na protekle četiri godine i podsjetio skupštinu na uspjehe od kojih ističe projekt Spas za tamburu 1-2-3, nabavku novih instrumenata, izdavanje monografije udruge, izložbu povodom 70 godina društva, veliki obljetnički koncert te godišnje koncerte Jesen stiže dunjo moja i Pjesmom kroz ravnicu. Ostvarena je suradnja s Glazbenom školom i OŠ Turanj. U nadolazeće četiri godine jedan od glavnih zadataka je riješiti pitanje prostora za udrugu, a u planu su i nastavak projekta Spas za tamburu 1-2-3, upis novih članova i članica te organizacija novih koncerata, kao što je 15. jubilarni koncert Karlovčanima s ljubavlju te onaj obljetnički za 75 godina društva.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Skupštinu su uveličali tamburašice i tamburaši glazbenom točkom, a solo točku izvela je i najmlađa polaznica Škole tambure koja je tek nedavno uzela tamburu u ruke.

KAportal.hr

Izdvojeno


Reci što misliš!