LIKA

Uoči nedjeljnih izbora Ličko - senjska županija u žiži hrvatske javnosti - večeras na predizbornom skupu HDZ-a cijeli državni vrh

Uoči nedjeljnih izbora Ličko - senjska županija u žiži hrvatske
javnosti - večeras na predizbornom skupu HDZ-a cijeli državni vrh

Gospić i cijela Ličko - senjska županija su na nogama uoči izbora za Županijsku skupštinu i sami nesvjesni da je ovo postala top tema svih medija u Hrvatskoj. Naime, prvi put bez izbačenog Darka Milinovića HDZ ide na izbore, pa je stranku na središnjem predizbornom skupu došao podržati cijeli vrh HDZ-a, odnosno gotovo svi vodeći ljudi u Vladi RH, pa i premijer Andrej Plenković.

S pričom da je Lika bila i ostala HDZ-ova i Tuđmanova, i sličnom retorikom krenulo je zagrijavanje okupljenih, a svi su uvjereni da će upravo HDZ nastaviti vladati Ličko - senjskom županijom i nakon izborne nedjelje.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Bez jake Like nema ni jake Hrvatske. Vi ste naš ponos. Moj način rada je timski, jer dolazim iz sporta, volim imati dobar tim, nisam čovjek od jednoumlja, više se neće dogoditi da jedan čovjek odlučuje o svemu. Nadam se da će Hrvatska od nedjelje prodisati punim plućima, rekao je Marijan Kustić, pa pozvao sve da u nedjelju izađu na izbore.

Na bini su se pred ličkim HDZ-ovcima redali Vladimir Šeks, pa Gordan Jandroković i konačno predsjednik Plenković.

-  Mi smo uz vas od prvog dana ove Vlade. To što neki misle da smo odjednom slučajno otkrili Ličko - senjsku županiju u zadnjih 15 dana varaju se. Vlada je pružila ruku suradnje puna poštovanja prema svim županijama i gradovima bez obzira koja je politička opcija na vlasti. Novi način financiranja vama je u županiju donio više od 32 milijuna kuna dodatnih prihoda, otvaraju se mehanizmi temeljem kojih postajete partneri u projektima koji su dodana vrijednost, kaže Plenković dodavši da za Ličane ima predviđenih više od 900 milijuna kuna. Doduše samo u projektima.

KAportal.hr

Izdvojeno


Reci što misliš!