LIKA

Smiljan i Gospić među pet hrvatskih finalista za EDEN - Njihova turistička ponuda promovirati će se na europskoj razin

Smiljan i Gospić među pet hrvatskih finalista za EDEN - Njihova
turistička ponuda promovirati će se na europskoj razin

-Kao jedan od pet finalista dobili smo mogućnost predstavljanja naše destinacije kao primjera dobre prakse na europskoj razini. Važno je istaknuti da se ulaskom u finale pridružujemo europskoj mreži destinacija koje promoviraju održive oblike turizma. Nakon ovakvog vida promocije, uvijek slijedi i porast posjeta gostiju, osobito onih kojima je jedan od motiva dolaska kulturni turizam. Činjenica da su Smiljan i Gospić vezani uz život i rad Nikole Tesle, još je jedan snažan adut naše destinacije. Sljedeće godine nas očekuje i posebna prezentacija u Bruxellesu, kazao je direktor TZ Ličko-senjske županije Ivan Radošević, na završnoj prezentaciji hrvatskih finalista za Europsku destinaciju izvrsnosti EDEN.

Uz Smiljan i Gospić, to su Zagorje – bajka na dlanu, Grad Đakovo i Općina Gorjani i Ruralni Konavli, te ovogodišnji pobjednik destinacija Vukovar – Vučedol – Ilok.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Projekt EDEN - Europsku destinaciju izvrsnosti, u suradnji s Europskom komisijom u Hrvatskoj provodi Hrvatska turistička zajednica.

KAportal.hr

Izdvojeno


Reci što misliš!