LIKA

Slučaj Kuterevo: "Ubojica Nikice Ostovića bio je bolesno zaljubljen u njegovu suprugu Mariju"

Slučaj Kuterevo:

Ubojica Nikice Ostovića bolesno je bio zaljubljen u Mariju, njegovu suprugu. Isti čovjek autor je uvredljivih grafita na trima ulazima u mjesto: "Vruća žena Marija Ostović" koje je Nikica bio prebojao crnom bojom - objavio je to Jutarnji list.

- Točno dan nakon tragedije policija je na obavijesni razgovor odvela dvoje ključnih svjedoka, Ivicu Malčića, koji je pušten istoga dana u popodnevnim satima, te Nikičinu suprugu Mariju, koju su držali 30 sati, sve do popodnevnih sati drugoga dana. Policija je iz Marijina iskaza doznala ključne stvari te suzila krug sumnjivaca, prvo na dvojicu, a zatim na jednog muškarca - navodi dnevni list

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Imaju njegov profil, znaju motiv i imaju dovoljno indicija da svu istragu usmjere na njega. Uhitit će ga čim procijene da imaju dovoljno dokaza da ga kazneno prijave. Radi se o čovjeku koji je bolesno zaljubljen u Mariju, poremećeni muškarac koji je ovu obitelj uhodio, mjesecima pratio svaki njihov korak. To je autor poruka kojima je želio na sebe usmjeriti Marijinu pažnju. Njegovu bolesnu opsjednutost Marijom Nikica je platio životom. On je mještanin Kutereva - donosi Jutarnji list zaključujući kako policija zna tko je on, a on zna da je sumnjiv. Čeka se ključni dokaz ili njegov krivi korak.

KAportal.hr

Izdvojeno


Reci što misliš!