Nekategorizirano

7. Čavlekov turnir - Dinamo startao pobjedom, dobar otpor Karlovčana protiv Kopera

7. Čavlekov turnir - Dinamo startao pobjedom, dobar otpor
Karlovčana protiv Kopera

Utakmicama prvog kola u obje skupine započeo je 7. Memorijalni turnir Branko Čavlović - Čavlek, na kojem nastupa 10 kadetskih momčadi iz četiri države (Hrvatske, Austrije, BiH i Slovenije). U susretima prvog kola nije bilo iznenađenja, a vrijedi istaknuti da je turnir uspješno započeo peterostruki pobjednik (jednom je slavila Rijeka) zagrebački Dinamo, dok su mladi Karlovčani odigrali solidnu utakmicu protiv dobrih Slovenaca, no nisu uspjeli doći do prvog boda.

U skupini A Dinamo je svladao Slaven Belupo sa 2:0, a istim rezultatom Rijeka je bila bolja od Sturma. U toj skupini prvog dana je slobodan bio Željezničar iz Sarajeva. U skupini B Luka Koper - Karlovac 1919 2:1 i Osijek - Split 2:1, dok je slobodan bio austrijski St. Polten.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Danas se igra šest utakmica - u Karlovcu u 10 igraju Karlovac 1919 – St. Polten, a u 18,30 Dinamo – Rijeka. U Dugoj Resi se u 10 sastaju Osijek – Luka Koper, a u 18,30 Osijek – St. Polten, dok u Malom Erjavcu u 10 sati igraju Rijeka – Slaven Belupo, a u 18,30 Željezničar – Sturm.

KAŠonline

Izdvojeno


Reci što misliš!