Nekategorizirano

Forma i sadržaj: Petračićevi prijedlozi nikako na dnevnom redu, želi da ga ubuduće smatraju nepismenim

Forma i sadržaj: Petračićevi prijedlozi nikako na dnevnom redu,
želi da ga ubuduće smatraju nepismenim

- Mijenjam princip po kojem sam do sad predlagao točke dnevnog reda, odustajem i želim da me smatrate nepismenim vijećnikom koji ne zna pravno uobličiti tekst. Karlovac jedini nema tržnicu u vlasništvu i zato predlažem otvaranje tržnice na Starom placu, čime bi oživjela i Zvijezda. To je moj prijedlog, kao nepismenog vijećnika, predložio je nezavisni vijećnik Davor Petračić na posljednjoj sjednici Gradskog vijeća.

Na svim dosadašnjim sjednicama predlagao je točke dnevnog reda i, u pravilu, bio odbijan s obrazloženjem da prijedlozi točaka moraju biti uobličeni onako kako to propisuje Poslovnik i Statut Gradskog vijeća.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Tog se obrazloženja i ovaj put držala tajnica Marija Jelkovac, poručivši mu da ga, obzirom da je inženjer, teško mogu smatrati nepismenim.

- Točke dnevnog reda može predložiti gradonačelnik, svaki vijećnik pojedinačno, jedna trećina vijećnika i klubovi vijećnika. Tko ih predlaže, dužan ih je pripremiti i potpisati kao predlagatelj. Ako ih Vi predlažete, pozivam da dođete u službu i pripremit ćemo ih s Vama, pozvala je Jelkovac.

Da će se o prijašnjem Petračićevom prijedlogu, osnivanju tvornice biogoriva, raspravljati na Vijeću vjerojatno u veljači, obećao je na prošloj sjednici predsjednik Mihovil Stanišić. Hoće li i ovaj prijedlog o tržnici na mjestu gdje je i nekad bila dobiti traženu formu, pa se naći na dnevnom redu neke sjednice, nitko nije precizirao.

KAportal.hr

 

Izdvojeno


Reci što misliš!