POSLOVNI KARLOVAC

PROMJENE

Heineken Hrvatska dobio nove direktore prodaje i marketinga - oboje dio menadžment tima

Heineken Hrvatska dobio nove direktore prodaje i marketinga - oboje dio menadžment tima

Ružica Račić Mršo imenovana je direktoricom marketinga, a Slobodan Zlatanovski direktorom prodaje

Ružica Račić Mršo imenovana je direktoricom marketinga Slobodan Zlatanovski direktora prodaje kompanije Heineken Hrvatska.

Potvrdili su to iz tvrtke, dodavši da je oboje prethodnika novih direktora, Filip Rabuzin i Romina Ivančić, odlučilo svoje nove karijere nastaviti izvan tvrtke.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Na svojoj novoj poziciji Ružica Račić Mršo će se usredotočiti na oblikovanje strategije brendova te izvršavanje različitih marketinških funkcija. Sa svojom iznimnom stručnošću u području izgradnje i upravljanja brendom, usmjerenošću na postizanje rasta te sposobnošću prepoznavanja poslovnih prilika, zasigurno će doprinijeti jačanju tima Heinekena Hrvatska.

Kao novoimenovani direktor prodaje Slobodan Zlatanovski vodit će Heinekenov hrvatski prodajni tim s fokusom na održivi rast u svim kanalima. Također, bit će zadužen za izvrsnost u izvedbi i ostvarivanje komercijalnih ciljeva, ali i za razvoj planova i odnosa s kupcima i potrošačima, najavili su iz Heinekena.

Dodali su da će oboje direktora biti članovi menadžment tima i izravno odgovarati Marti Bulhak, predsjednici Uprave Heineken Hrvatska.


 

Izdvojeno


Reci što misliš!