PROMO

Tradicionalna izložba inovacija u Tehničkoj školi Karlovac - otvara se iKA - 13, trajat će od 17. do 20. rujna

Tradicionalna izložba inovacija u Tehničkoj školi Karlovac - otvara
se iKA - 13, trajat će od 17. do 20. rujna

Od 17. do 20. rujna u Tehničkoj školi Karlovac održava se iKA – 13, tradicionalna izložba inovacija u organizaciji Udruge inovatora Karlovačke županije i Hrvatske gospodarske komore – Županijske komore Karlovac.

Na izložbi se može razgledati preko 60 vrijednih inovacija od oko stotinjak autora. Osim članova Udruge inovatora Karlovačke županije, svoje inovacije predstavljaju i članovi Saveza udruga inovatora Istarske županije, Saveza udruga inovatora Rijeke, zatim inovatori iz Grada Zagreba, Zagrebačke, Varaždinske i Međimurske županije. Uz to, izlažu i inovatori iz susjednog Novog Mesta i Bihaća, pa je iKA i ovaj puta međunarodna.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Značajan dio izložbe posvećen je stvaralaštvu mladih, odnosno talentiranim studentima i učenicima koji na iKA-i predstavljaju Veleučilište u Karlovcu, Tehničku školu Karlovac, Šumarsku i drvodjeljsku školu Karlovac, Obrtničku i industrijsku školu Ogulin te osnovnu školu Dubovac i Slava Raškaj.

Jedan dio predstavljenih inovacija je u protekloj godini već nagrađivan na najznačajnijim inozemnim izložbama inovacija, pa je ovo dobra prilika da posjetitelji, a prije svega poduzetnici, ovdje u svojem gradu vide svjetska dostignuća novih proizvoda i tehnologija.

Suorganizatori izložbe su Udruga inovatora Hrvatske i Zajednica tehničke kulture Karlovačke županije i Karlovca, a supokrovitelji Karlovačka županija, Grad Karlovac i Tehnička škola Karlovac.

Sponzorirani članak


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.