PROMO

TRAVANJ U RETI

Nevjerojatni popusti na apsolutnoj rasprodaji - provjerite odmah!

Nevjerojatni popusti na apsolutnoj rasprodaji - provjerite odmah!

Najbolja prilika za urediti kupaonu po nevjerojatno niskim cijenama! Od 1. travnja u Reti potražite visoke popuste od 70% na sve što je potrebno kako bi kvalitetno uredili kupaonu. Popusti se odnose na keramiku i sav kupaonski asortiman kao što su: dugotrajne pločice renomiranih europskih proizvođača, moderni i klasični umivaonici, bidei koji se uklapaju u sve kupaone, wc školjke provjerenih proizvođača s dugom tradicijom, slavine i tuševi vrhunskih materijala s petogodišnjom garancijom, elegantne kade i tuš kabine, funkcionalni kupaonski namještaj raznih modela i još puno toga!

Akcija vrijedi do isteka zaliha tako da požurite i omogućite si kupaonu iz snova!

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Ako ste trenutno u procesu renoviranja kupaone ili samo želite održati besprijekoran izgled kupaone svakako pogledajte naše savjetnike:

Svim našim djelatnicima, kupcima i prije svega prijateljima: U Reti smo iznimno zahvalni na svim našim vrijednim zaposlenicima koji uz pridržavanje mjera opreza marljivo rade da zadovoljimo potrebe naših kupaca u ovo nesigurno vrijeme. Ogromno hvala i svim našim vjernim kupcima što na naše napore odgovaraju sa strpljenjem i razumijevanjem! Hvala Vam!

Ostanite u toku s najnovijim akcijama i popustima putem naše Facebook stranice Reta d.o.o. i web stranice reta.hr.

RADNO VRIJEME:
Ponedjeljak – petak: 08 – 15 h
Subota: 08 – 13 h

Tvrtka Reta d.o.o. preko dvadeset godina i bavi se proizvodnjom i distribucijom žičanih proizvoda, aluminijskog i građevinskog okova za prozore i vrata, te prodajom kompletnog asortimana građevinskog materijala, keramičkih pločica i kupaonske opreme, ogradnih sustava, vrtnog asortimana, stolarije i željezarije.

Individualan pristup, širina asortimana, dugogodišnje iskustvo te pristupačne cijene, jamstvo su da ćemo ispuniti očekivanja svakog klijenta. Od našeg prodajnog osoblja uvijek možete dobiti kvalitetnu informaciju ili savjet, preporuku oko izvođača radova te besplatnu dostavu. Od našeg prodajnog osoblja uvijek možete dobiti kvalitetnu informaciju ili savjet, preporuku oko izvođača radova te besplatnu dostavu koja će vam zasigurno olakšati kupnju.

Apsolutna rasprodaja i najviši popusti do sada! U Reti na adresi Zagrebačka 37 od 1. travnja potražite vrtoglave popuste od 70% na keramiku i sav kupaonski asortiman.

Izdvojeno


Reci što misliš!