PROMO

TOPLINA DOMA

Komfor i energetska efikasnost Leier sustava dimnjaka

Komfor i energetska efikasnost Leier sustava dimnjaka

Izborom naših sustava dimnjaka s tehnologijom W3G osigurava se jednostavna naknadna promjena načina loženja ili ogrjevnog materijala!

Toplina našeg doma, sigurnost i udobnost naše obitelji osnovni su aspekti pri stvaranju ugodnog stambenog prostora. Izbor dobro izolirajućih zidova i klasičnog ili pak najmodernijeg načina loženja te odabir uređaja grijanja nije jednostavan zadatak. Osim toga moramo misliti na sustav dimnjaka dobre kvalitete koji će služiti dugoročno, pouzdano i ekonomično te koji čini jednu cjelinu sa prije spomenutim uređajima. Naši sustavi dimnjaka od šamotnih cijevi prirodno se uklapaju u izbor Leier-proizvoda koji zbog prirodnih materijala uz primjenu najmoderrnije tehnologije osiguravaju Vaš zasluženi komfor stanovanja.

Što treba znati o modernim dimnjacima?

Danas smo svjesniji no ikada i znamo da zbog neprestanih inovacija i tehničkog razvoja sve više i više možemo očekivati od dimnjaka.

Mi s najnovijim inovacijama priznajemo, hrabrimo i ispunjavamo Vaša rastuća očekivanja.

Moderni dimnjak neprimjetno obavlja svoj zadatak: osigurava odgovarajuću učinkovitost uređaja za grijanje, stručno postupanje sa produktima izgaranja, osigurava ovisno od uređaja i danih uvjeta potrebni zrak za sagorijevanje, ujedno je otporan na kondenzirajuću vlagu i agresivne kiseline plinova izgaranja.

Povećava komfor našega doma, pruža potpunu sigurnost te pomaže da postanemo neovisni od vrste goriva. Unutarnja cijev idealnog dimnjaka je od šamota.

Šamot je jedan od najotpornijih materijala: dugotrajan, termostabilan, otporan na kiselinu, ne korodira i dobro izolira buku.

Grijanje neovisno o zraku prostora stanovanja

Leier sustavi dimnjaka kroz rešetku na završetku dimnjaka osiguravaju potreban zrak za sagorijevanje uređaju grijanja. To znači da na dimnjak priključeni uređaj za grijanje (bilo da je peć, kamin ili  nešto drugo) ne troši zrak prostora za stanovanje tijekom sagorijevanja (da to nije tako, zbog savršene izolacije modernih prozora, vrata, lako bi moglo doći do nedostatka zraka).

S Leier sustavom dimnjaka u bilo kojoj prostoriji se možete grijati sigurno i pouzdano, jer zrak životnog prostora ostaje čist i zdrav.

Birajte naša rješenja grijanja neovisnih o zraku prostora stanovanja! -  Za svaki tip ogrjeva

Izborom naših sustava dimnjaka s tehnologijom W3G osigurava se jednostavna naknadna promjena načina loženja ili ogrjevnog materijala!

Dimnjak je vrijednost na dugi rok

Za mali broj ulaganja se može sa sigurnošću reći da će se isplatiti, ali dimnjak je takav. Ugradnja jednog dimnjaka ne iznosi niti 1% cijene koštanja nekretnine, međutim...

- povećava vrijednost nekretnine
- isključuje višestruke troškove naknadne ugradnje 
- ostavlja mogućnost za ugradnju kamina ili dodatnog ložišta

Moguće je da prilikom gradnje ne planirate ugradnju kamina ili dodatnog ložišta, ali za nekoliko godina ćete se predomisliti.Ugođaj kamina i komfor ne mogu se mjeriti novcem. O udobnosti sutrašnjice pobrinite se još danas!

Dva dimnjaka znače sigurnost

Dok se ne pokvari centralno grijanje... ili nas ne pogodi neočekivana kriza u opskrbi plinom... dotle i ne mislimo na to da komforno grijanje može preko noći nestati. Tada želimo imati još jedan dimnjak i jedan alternativni uređaj za grijanje.

„Ugradnjom drugog dimnjaka (ili dvostrukog dimnjaka) možete postati neovisni od vrste goriva i možete smanjiti svoju izloženost poremećajima. Toplina stana ne treba ovisiti o događajima izvan Vašeg utjecaja.“

Sve to može se riješiti uz planiranje unaprijed.

Dovoljno je tijekom gradnje (ili ugradnje dimnjaka) osigurati toplinu – dodatnim, drugim dimnjakom. Tako će uzalud poskupjeti plin (ili mjesecima izostati isporuka plina), Vi ćete potpaliti drvo u kaminu i sa zadovoljstvom se ispružiti u fotelji.
Vi ste se pripremili za neočekivane situacije.

Stvarno i sveobuhvatno jamstvo

33 godine jamstva na Leier dimnjak. Jamstvo ne važi samo za određene sastavne dijelove, nego za cjelokupni sustav dimnjaka.

LEIER asortiman potražite u Trgoingu na Baniji, Matka Laginje 17, Karlovac. 

KONTAKT: 047/646 - 041, 646 - 042, [email protected]www.trgoing.hr

PRATITE NAS NA FACEBOOKU...

Izdvojeno


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.