PROMO

STANOVI NA PRODAJU

U završnoj fazi izgradnje stambena zgrada Grabrik 3 - raspoloživo je još desetak stanova, to može biti vaš novi dom

U završnoj fazi izgradnje stambena zgrada Grabrik 3 - raspoloživo je još desetak stanova, to može biti vaš novi dom
VV razvoj projekata

Iskusite jedinstven stil života stanujući u zgradi izgrađenoj kvalitetnim materijalima, čije su odlike moderna arhitektura i praktično isplaniran prostor, ali koja istovremeno zadovoljava sve potrebe ugodnog i komfornog stanovanja.

U završnoj fazi izgradnje je Grabrik 3, treća stambena zgrada u nizu koja osim odlične lokacije nudi mnoge druge pogodnosti. Stanari prve dvije zgrade ih već uživaju, a u trećoj je preostalo desetak stanova koji još uvijek mogu postati vaš novi dom.

Po riječima investitora, zgrada se nalazi u fazi kad je još uvijek moguće isplanirati prostor, pa je bitno da se zainteresirani kupci jave što prije. 

SAZNAJTE VIŠE: +385 91 2604 981 ili pošaljite upit na mail - [email protected]

ŠTO NUDIMO?

- Iskusite jedinstven stil života stanujući u zgradi izgrađenoj kvalitetnim materijalima, čije su odlike moderna arhitektura i praktično isplaniran prostor, ali koja istovremeno zadovoljava sve potrebe ugodnog i komfornog stanovanja.

- Ukoliko vam je važno da stanujete na lokaciji koja je odvojena od gradske gužve i buke, ali istovremeno želite i da vam sve bude na dohvat ruke, stambeni kompleks Grabrik idealna je opcija za vas.

- Nova zgrada Grabrik 3 rađena je kvalitetnim materijalima i po najvišim standardima gradnje, a svojim specifičnim arhitektonskim rješenjima, poput visokih stropova i modernog prozračivanja stanova, ruši dosadašnje barijere gradnje dostupne svima. Pored toga, zgrada je jako dobro zvučno izolirana, tako da više ne morate biti svjedoci događaja u susjednim stanovima.

- Zgrada Grabrik 3 svojim dizajnom i dodatnim pogodnostima koje pruža budućim stanarima, razlikuje se od prethodna dva stambena objekta ovog kompleksa. Jedna od inovacija koja će odlikovati ovu zgradu upravo je zimski vrt s podnim grijanjem koji iskustvo življenja u stanu podiže na jedan viši nivo. Zimski vrt omogućava da u svako doba godine možete uživati u osjećaju zatvorene ili otvorene privatne terase, s podnim grijanjem i velikom staklenom stijenom s električnim otvaranjem i zatvaranjem. 

Više na www.vv-nekretnine.hr

Izdvojeno


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.