PROMO

SERVIS GE-EM

Želite li otvoriti tvrtku, treba li vam poslovni plan i želite poticaje za zapošljavanje i da se cijeli taj posao odradi brzo, bez čekanja?

Želite li otvoriti tvrtku, treba li vam poslovni plan i želite poticaje za zapošljavanje i da se cijeli taj posao odradi brzo, bez čekanja?

Klijentima omogućavaju bezbrižno poslovanje dok oni vode brigu o tome da sve bude izvedeno po zakonskim propisima. Brzo bez čekanja u redovima u bespućima administracije i raznih ureda. 

Knjigovodstvenom servisu GE-EM se možete besplatno savjetovati što bi za vaše potrebe i želje bilo najbolje otvoriti (j.d.o.o. ; d.o.o. obrt...) i koja je razlika u troškovima otvaranja te koje su vam obveze. 

Prilikom otvaranja tvrtke možete odraditi sve bez bespotrebnog obilaska raznih institucija. To podrazumijeva provjeru imena, sudski registar, registraciju tvrtke na mirovinsko, ulazak u porezni registar.

Čime se bavi Knjigovodstvo GE-EM ?

Klijentima omogućavaju bezbrižno poslovanje dok oni vode brigu o tome da sve bude izvedeno po zakonskim propisima.

- Knjigovodstvene usluge za male i srednje poduzetnike svih djelatnosti.

- Knjigovodstvene usluge za obrtnike svih djelatnosti.

- Knjigovodstvene usluge za fizičke osobe, prijave poreza na dohodak.

Svima koji tek započinju svoje poslovanje daju podršku i savjetu ih kako bi na što povoljniji, isplativiji, jednostavniji i brži način krenuli s realizacijom svoje poslovne ideje.

Za sve koji su nezadovoljni dosadašnjom uslugom i htjeli bi promijeniti knjigovodstveni servis, pojednostavljuju prelazak i dovode u red dosadašnje vođene poslovne dokumentacije.

Obratite im se s povjerenjem na adresi Grge Tuškana 10, Karlovac, Hrvatska.

KONTAKT tel. +385 95 532 0455

e-mail: [email protected]

web: knjigovodstveni-servis-ge-em.hr

Pratite nas na Facebooku...

Izdvojeno


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.