TRAŽIŠ POSAO?

TRAŽIŠ POSAO?

Tražiš posao? Pogledajte najnoviju ponudu poslova u Karlovcu i Karlovačkoj županiji

Tražiš posao? Pogledajte najnoviju ponudu poslova u Karlovcu i Karlovačkoj županiji

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

 

Gavranović d.o.o. zapošljava prodavača (m/ž) u Karlovcu. Rok prijave je 13.9. Posao obuhvaća rad u prodavaonici mješovitom robom, slaganje robe, rad na blagajni i ostalo. Iskustvo nije važno. Više na linku.

Hidris inženjering d.o.o. traži frigomehaničara (m/ž). Mjesto rada je Karlovac, a rok prijave 19.9. Potrebno je radno iskustvo od pet godina. Posao obuhvaća servis i montažu rashladnih uređaja. Više o poslu ovdje.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Sokol energije d.o.o. zapošljava dostavljača plina (m/ž) u Dugoj Resi. Rok prijave je 12.9. Potrebna je srednja stručna sprema i vozačka dozvola B kategorije. Više na linku.

Montaža Krtić zapošljava vodoinstalatera – pomoćnog vodoinstalatera (m/ž). Mjesto rada je Duga Resa, a rok prijave 31.8. U obzir dolaze i pomoćni radnici bez obzira na zvanje. Više na linku.

Meduza d.o.o. zapošljava komercijalista nabave za INO tržište (m/ž). Mjesto rada su Belajske Poljice, a rok prijave 28.8. Uvjeti su srednja stručna sprema, odlično poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu, a poželjno je znanje još jednog stranog jezika. Detalje provjerite ovdje.

Prime1 d.o.o. traži administrativnog službenika (m/ž) u Dugoj Resi. Rok prijave je 11.9. Potrebno odlično poznavanje ruskog jezika uz poznavanje još jednog stranog jezika. Više na linku.

Đino d.o.o. traži mehaničara za osobna i teretna vozila (m/ž), a mjesto rada je Kamanje. Rok prijave je 29.8. Poslodavac osigurava smještaj. Traži se radno iskustvo od godine dana i srednja stručna sprema. Provjerite više ovdje.

Smart Flex za potrebe klijenta zapošljava terenskog predstavnika (m/ž). Mjesto rada je Karlovac, a rok prijave 25.8. Traži se osoba razvijenih komunikacijskih vještina, usmjerena prema ostvarivanju rezultata, koja ima želju za novim izazovima. Poslodavac nudi fiksni iznos plaće uz motivirajuće bonuse, službeni smartphone i tablet. Provjerite detalje ovdje.

Vulkanizersko-servisno-trgovački obrt "Busak" traži vulkanizera (m/ž) u Karlovcu. Rok prijave je 27.8. Nije potrebno radno iskustvo, samo motivacija i spremnost da se brzo nauči posao. Provjerite više na linku.

Krilo d.o.o. zapošljava šivača u proizvodnji (m/ž). Mjesto rada je Karlovac, a rok prijave 30.8. Potrebno je više osoba za rad. Više o poslu na linku.

Sretno kandidatima!

 

 

Za dodatne poslove u Karlovačkoj županiji kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla. 

Vaš posao.hr. 

 

 

Izdvojeno


Reci što misliš!