TRAŽIŠ POSAO?

TRAŽIŠ POSAO?

Tražite posao? Pogledajte ponudu otvorenih radnih mjesta u Karlovcu i Karlovačkoj županiji

Tražite posao? Pogledajte ponudu otvorenih radnih mjesta u Karlovcu i Karlovačkoj županiji

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

Auro Domus traži trgovca (m/ž) u Ogulinu. Rok prijave je 23.10. Potrebno je osnovno znanje rada na računalu. Aplicirajte.

Workforce za potrebe klijenta zapošljava mehaničara (m/ž) u Karlovačkoj županiji. Rok prijave je 5.11. Uvjeti su srednja stručna sprema tehničkog smjera, tri godine radnog iskustva na istim ili sličnim pozicijama, osnovno znanje rada na računalu te poznavanje hidraulike i pneumatike. Prijavite se.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Obiteljski dom za starije i nemoćne Grabrik traži njegovatelja (m/ž) u Karlovcu. Rok prijave je 15.10. Potrebno je radno iskustvo i minimalno završena osnovna škola. Više na linku.

Autotransport Karlovac d.d. zapošljava autoelektričara (m/ž). Potrebno je više izvršitelja. Mjesto rada je Karlovac, a rok prijave 9.11. Uvjeti su srednja stručna sprema i vozačka dozvola B kategorije. Više na linku.

AB gradnja d.o.o. traži tesare (m/ž). Potrebno je više izvršitelja. Mjesto rada je Karlovac, a rok prijave 30.10. Uvjet je radno iskustvo od dvije godine. Više na linku.

Vodoinstalacije Belavić j.d.o.o. zapošljavaju keramičara (m/ž), pomoćnog radnika (m/ž) i instalatera grijanja i vode (m/ž). Mjesto rada je Karlovac, a rok prijave 30.10. Potrebna je srednja stručna sprema i radno iskustvo. Provjerite više na linku.

Costa M zapošljava konobara (m/ž) u Karlovcu. Rok prijave je 15.10. Posao se sastoji od posluživanja pića u caffe baru. Provjerite više ovdje.

Frak d.o.o. zapošljava diplomiranog inženjera strojarstva (m/ž). Mjesto rada je Karlovac, a rok prijave 7.11. Posao se sastoji od samostalnog vođenja gradilišta, izvođenja i dokumentiranja građenja po ugovoru i slično. Potrebno je petogodišnje radno iskustvo. Više na linku.

Chelichana d.o.o. zapošljava tapetara (m/ž) u Karlovcu. Rok prijave je 30.10. Posao obuhvaća tapeciranje fitness opreme. Potrebno je radno iskustvo od godinu dana i srednja stručna sprema. Provjerite kako aplicirati.

Tvornica plinskih turbina d.o.o. traži kontrolora u proizvodnji (m/ž) u Karlovcu. Rok prijave je 23.10. Traži se srednja stručna sprema. Više na linku.

Izdvojeno


Reci što misliš!