TRAŽIŠ POSAO?

TRAŽIŠ POSAO?

Tražiš posao? Pogledajte najnoviju ponudu poslova u Karlovcu i Karlovačkoj županiji

Tražiš posao? Pogledajte najnoviju ponudu poslova u Karlovcu i Karlovačkoj županiji

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

Auro Domus traži trgovca (m/ž) u Ogulinu. Rok prijave je 23.10. Potrebno je osnovno znanje rada na računalu. Aplicirajte.

Workforce za potrebe klijenta zapošljava mehaničara (m/ž) u Karlovačkoj županiji. Rok prijave je 5.11. Uvjeti su srednja stručna sprema tehničkog smjera, tri godine radnog iskustva na istim ili sličnim pozicijama, osnovno znanje rada na računalu te poznavanje hidraulike i pneumatike. Prijavite se.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

G.R.B. d.o.o. zapošljava hidroizolatera (m/ž) u Karlovcu. Rok prijave je 11.11. Traži se više osoba na poziciji. Poslodavac osigurava smještaj te nudi mogućnost dodatnog školovanja i usavršavanja. Više na linku.

Eyeglass optika Pajo, obrt, zapošljava optičara/ optometrista (m/ž) za rad u Karlovcu. Rok prijave je 21.10. Traži se radno iskustvo od tri godine, srednja stručna sprema i radno iskustvo. Provjerite više ovdje.

Autotransport Karlovac d.d. zapošljava autoelektričara (m/ž). Potrebno je više izvršitelja. Mjesto rada je Karlovac, a rok prijave 9.11. Uvjeti su srednja stručna sprema i vozačka dozvola B kategorije. Više na linku.

AB gradnja d.o.o. traži tesare (m/ž). Potrebno je više izvršitelja. Mjesto rada je Karlovac, a rok prijave 30.10. Uvjet je radno iskustvo od dvije godine. Više na linku.

Vodoinstalacije Belavić j.d.o.o. zapošljavaju keramičara (m/ž), pomoćnog radnika (m/ž) i instalatera grijanja i vode (m/ž). Mjesto rada je Karlovac, a rok prijave 30.10. Potrebna je srednja stručna sprema i radno iskustvo. Provjerite više na linku.

Frak d.o.o. zapošljava diplomiranog inženjera strojarstva (m/ž). Mjesto rada je Karlovac, a rok prijave 7.11. Posao se sastoji od samostalnog vođenja gradilišta, izvođenja i dokumentiranja građenja po ugovoru i slično. Potrebno je petogodišnje radno iskustvo. Više na linku.

Žitoproizvod d.d. traži rukovatelja strojevima u proizvodnom pogonu (m/ž). Mjesto rada je Karlovac, a rok prijave je 20.10. Uvjet je srednja stručna sprema, a traži se osoba tehničke struke. Provjerite detalje ovdje.

Izdvojeno


Reci što misliš!