TRAŽIŠ POSAO?

TRAŽIŠ POSAO?

Koronakrizi unatoč otvorena radna mjesta čekaju na vas - pogledajte ponudu poslova u Karlovcu i Karlovačkoj županiji i prijavite se

Koronakrizi unatoč otvorena radna mjesta čekaju na vas - pogledajte ponudu poslova u Karlovcu i Karlovačkoj županiji i prijavite se

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

Kelteks d.o.o. zapošljava na pozicijama industrijski elektromehaničar (m/ž), industrijski mehaničar (m/ž), inženjer razvoja i istraživanja (m/ž) i kontrolor kvalitete (m/ž). Mjesto rada je Karlovac, a rok prijave 15.11. Potrebna je minimalno srednja stručna sprema. Potražite detalje na linku.

Ice Eurotransport d.o.o. traži drvoprerađivačke radnike (m/ž) u Karlovcu. Rok prijave je 30.11. Potrebno je više osoba na poziciji. Uvjet je minimalno završena osnovna škola. Posao obuhvaća obavljanje poslova na pogonu pilane, rad sa strojevima u obradi drveta i slično. Provjerite više.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Staklo dom montaža zapošljava terenskog komercijalista (m/ž). Mjesto rada je Karlovac, a rok prijave 27.11. Uvjeti su prodajne i prezentacijske vještine, minimalno dvije godine radnog iskustva u direktnoj ili terenskoj prodaji. Poslodavac omogućava korištenje službenog vozila, mobitela i prijenosnog računala u poslovne svrhe. Predviđa se plaća od 10.500 kuna. Provjerite detalje na linku.

Adriadiesel Green Energy zapošljava električara (m/ž) u Karlovcu. Rok prijave je 10.11. Traži se srednja stručna sprema i vozačka dozvola B kategorije. Posao obuhvaća postavljanje i popravljanje električne instalacije, montažu i demontažu elektroinstalacije na strojevima i uređajima i slično. Više na linku.

G.R.B. d.o.o. zapošljava hidroizolatera (m/ž) u Karlovcu. Rok prijave je 11.11. Traži se više osoba na poziciji. Poslodavac osigurava smještaj te nudi mogućnost dodatnog školovanja i usavršavanja. Više na linku.

Esicher d.o.o. traži web developera (m/ž) u Karlovcu. Rok prijave je 10.11. Uvjeti su minimalno srednja stručna sprema, radno iskustvo od tri godine s WP platformom i PHP-m, poznavanje OOP principa i slično. Poželjno je iskustvo u administraciji web servera. Provjerite više ovdje.

Rustik j.d.o.o. zapošljava pizza majstora – kuhara (m/ž). Mjesto rada je Karlovac, a rok prijave 26.11. Potrebno je radno iskustvo od godine dana te srednja stručna sprema. Više na linku.

Ljekarne Derjanović traže magistra farmacije (m/ž). Mjesto rada je Karlovac, a rok prijave je 27.11. Potrebno je odobrenje za samostalni rad. Traži se visoka stručna sprema i poznavanje osnova rada na računalu. Više na linku.

CCPorter zapošljava na poziciji Sales Specialist with Croatian (m/ž). Rad se obavlja od kuće, a rok prijave 27.11. Poslodavac nudi kompetitivnu plaću, bonuse i benefite. Uvjeti su mogućnost komuniciranja na poljskom ili engleskom jeziku i iskustvo na pozicijama povezanima s korisničkom službom. Prijavite se na linku.

Yoummday zapošljava na pozicijama: Work from Home - customer service in the home office, Europe-wide (m/ž) i Sales Profis im Home-Office gesucht // Sales & Service // Beratung (m/ž). Rad se obavlja od kuće, a rok prijave je 30.11. Uvjeti su orijentiranost na rezultate, komunikativnost i usmjerenost na kupca te dobro znanje njemačkog jezika. Nudi se plaća do 20.000 kuna. Prijavite se.

Izdvojeno


Reci što misliš!