TRAŽIŠ POSAO?

TRAŽIŠ POSAO?

Tražite posao? Pogledajte najnoviju ponudu otvorenih radnih mjesta u Karlovcu i Karlovačkoj županiji

Tražite posao? Pogledajte najnoviju ponudu otvorenih radnih mjesta u Karlovcu i Karlovačkoj županiji

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

Obiteljski dom Borlin traži medicinsku sestru ili medicinskog tehničara za rad u Karlovcu. Rok prijave je 30.11. Posao obuhvaća skrb i njegu o starijim i nemoćnim osobama. Traži se srednja stručna sprema. Više na linku.

Zigiland j.d.o.o. zapošljava pomoćnog knjigovođu (m/ž) za rad u Karlovcu. Rok prijave je 17.11. Potrebna je minimalno srednja stručna sprema, poznavanje osnova rada na računalu te vozačka dozvola B kategorije. Više na linku.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Ice Eurotransport d.o.o. traži drvoprerađivačke radnike (m/ž) u Karlovcu. Rok prijave je 30.11. Potrebno je više osoba na poziciji. Uvjet je minimalno završena osnovna škola. Posao obuhvaća obavljanje poslova na pogonu pilane, rad sa strojevima u obradi drveta i slično. Provjerite više.

Vodoinstalacije Belavić zapošljavaju keramičara (m/ž) za rad u Karlovcu. Prijave su otvorene do 30.11. Posao se sastoji od poslova montaže keramike, postavljanja podnih i zidnih pločica. Potrebna je srednja stručna sprema i minimalno radno iskustvo od pola godine. Provjerite detalje ovdje.

Staklo dom montaža zapošljava terenskog komercijalista (m/ž). Mjesto rada je Karlovac, a rok prijave 27.11. Uvjeti su prodajne i prezentacijske vještine, minimalno dvije godine radnog iskustva u direktnoj ili terenskoj prodaji. Poslodavac omogućava korištenje službenog vozila, mobitela i prijenosnog računala u poslovne svrhe. Predviđa se plaća od 10.500 kuna. Provjerite detalje na linku.

D – Color d.o.o. zapošljava grafičkog dizajnera (m/ž) za rad u Karlovcu. Rok prijave je 6.12. Potrebno je minimalno pola godine radnog iskustva, odlično poznavanje i aktivna upotreba programa Adobe, kreativnost, preciznost, inicijativa, sposobnost rada u rokovima i slično. Provjerite detalje ovdje.

Ljekarne Derjanović traže magistra farmacije (m/ž). Mjesto rada je Karlovac, a rok prijave je 27.11. Potrebno je odobrenje za samostalni rad. Traži se visoka stručna sprema i poznavanje osnova rada na računalu. Više na linku.

Patron d.o.o. zapošljava prodavača (m/ž) u Dugoj Resi. Rok prijave je 30.11. Posao obuhvaća prodaju proizvoda i posluživanje kupaca u salonu keramike. Potrebna je minimalno srednja stručna sprema. Provjerite detalje ovdje.

Smart Flex za potrebe klijenta zapošljava terenskog prodajnog predstavnika (m/ž) na području Karlovca. Rok prijave je 17.11. Poslodavac nudi fiksnu plaću i dodatne bonuse, osigurava službeni smartphone i tablet. Traži se minimalno srednja stručna sprema. Više na linku.

Axona d.o.o. traži pomoćnog radnika u šumarstvu (m/ž). Mjesto rada je Karlovac, a prijave su otvorene do 20.11. Potrebno je viša osoba na poziciji. Traži se minimalno završena osnovna škola i posjedovanje vozačke dozvole B kategorije. Organiziran je prijevoz na posao i s posla. Više na linku.

Izdvojeno


Reci što misliš!