TRAŽIŠ POSAO?

TRAŽIŠ POSAO?

Tražite posao? U Karlovcu i Karlovačkoj županiji otvorena brojna radna mjesta - možda je to i vaša prilika za novi posao?

Tražite posao? U Karlovcu i Karlovačkoj županiji otvorena brojna radna mjesta - možda je to i vaša prilika za novi posao?

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

DW Reusables d.o.o. zapošljava mehaničara (m/ž) u Vojniću. Prijave su otvorene do 28.2. Uvjeti su srednja stručna sprema i radno iskustvo od godinu dana. Posao obuhvaća dnevnu kontrolu ispravnosti rada strojeva i opreme, remont svih strojeva i uređaja te održavanje hidrantske mreže. Provjerite detalje pozicije ovdje.

Ženska grupa Karlovac „Korak“ zapošljava stručnog suradnika za javnu nabavu i pripremu (m/ž) u Karlovcu. Prijave su otvorene do 28.2. Posao obuhvaća provedbu infrastrukturnog projekta financiranog iz sredstava EU – vođenje dokumentacije projekta, sudjelovanje u pripremi i provjeri tehničke dokumentacije u postupcima nabave radova, opreme i usluga projektnog nadzora. Saznajte kako aplicirati.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

OSiGURANJE24 d.o.o. zapošljava pravnika (m/ž) u Karlovcu. Prijave su otvorene do 15.3. Poslodavac nudi mogućnost sklapanja ugovora na neodređeno vrijeme. Potrebna je visoka stručna sprema te poznavanje rada na računalu. Posao obuhvaća zastupanje društva u sporovima pred sudovima i ostalim upravnim sporovima, zastupanje društva zajedno sa članom Uprave, vođenje brige o ispravnosti i zakonitosti općih akata društva i slično. Više na linku.

IM – Comp d.o.o. zapošljava radnika na montaži stakla – montera (m/ž) u Karlovcu. Prijaviti se možete do 28.2. Potrebni su uvjeti položeni vozački ispit B kategorije te srednja stručna sprema bravara/ice ili staklara/ice. Poslodavac nudi stalni radni odnos uz probni rok. Osigurava se isplata naknade za prijevoz, rad u stimulativnoj radnoj okolini, edukacije i mogućnost napredovanja. Saznajte više ovdje.

Kelteks d.o.o. u potrazi je za novim pojačanjem na pozicijama: asistent u ljudskim potencijalima (m/ž), laborant za ispitivanje tehničkog tekstila (m/ž), product manager (m/ž), referent nabave (m/ž), industrijski elektromehaničar (m/ž), industrijski mehaničar (m/ž), pomoćni radnik u proizvodnji (m/ž). Mjesto rada je Karlovac, a prijave su otvorene do 28.2. Provjerite uvjete i kako ostvariti prijave putem linka.

Obiteljski dom Gradac traži njegovatelja (m/ž). Mjesto rada je Karlovac, a aplicirati možete najkasnije do 8.3. Posao obuhvaća njegu i pomoć korisnicima doma te održavanje čistoće doma. Potrebna je minimalno završena osnovna škola. Više na linku.

Smart Flex za potrebe klijenta zapošljava terenske prodajne predstavnike (m/ž) u Karlovcu (m/ž). Prijave su otvorene do 23.2. Posao obuhvaća telefonski kontakt s potencijalnim korisnicima s ciljem prodaje i dogovaranja sastanaka, odlazak na dogovorene sastanke i prodaja proizvoda i usluga, akvizicija novih korisnika na terenu, održavanje kontakata s korisnicima i slično. Poslodavac nudi fiksna primanja i bonuse sukladne rezultatima, plaćenu edukaciju, službeni smartphone i tablet. Više na linku.

Rotokor d.o.o. zapošljava kuhare (m/ž). Mjesto rada je Grabovac, a prijave su otvorene do 28.2. Potrebno je više osoba na poziciji. Očekuje se srednja stručna sprema i radno iskustvo od minimalno godinu dana. Poslodavac nudi mogućnost smještaja. Posao obuhvaća pripremu i obrađivanje namirnica za pripremanje jela, pripremu svih vrsta jela prema primljenim narudžbama, primjenjivanje propisanih normativa i slično. Provjerite detalje ovdje.

PET PLUS traži doktora veterine (m/ž) u Karlovcu. Prijave su otvorene do 3.3. Radni zadaci sastoje se od liječenja kućnih ljubimaca u ordinaciji veterinarske prakse. Potrebna je visoka stručna sprema i radno iskustvo od godinu dana. Saznajte više ovdje.

Trgovački obrt Ana – A zapošljava na poziciji samostalni računovođa (m/ž) u Karlovcu. Prijaviti se možete do 10.3. Posao obuhvaća knjiženja u glavnoj knjizi, robno i materijalno knjigovodstvo, blagajničko knjigovodstvo, obračune plaća i slično. Potrebna je minimalno srednja stručna sprema te radno iskustvo od tri godine. Više na linku.

Izdvojeno


Reci što misliš!