TRAŽIŠ POSAO?

TRAŽIŠ POSAO?

Tražiš posao? Otvorena radna mjesta, od montera do trenera tenisa - pogledajte ponudu poslova u Karlovcu i Karlovačkoj županiji i prijavite se

Tražiš posao? Otvorena radna mjesta, od montera do trenera tenisa - pogledajte ponudu poslova u Karlovcu i Karlovačkoj županiji i prijavite se

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

Manpower Savjetovanje za potrebe klijenta zapošljava na poziciji agent terenske prodaje (m/ž) u Karlovcu. Prijaviti se možete najkasnije do 16.3. Posao obuhvaća prodaju i prezentaciju proizvoda i usluga privatnim korisnicima, ostvarivanje prodajnih ciljeva, održavanje dugoročnih kvalitetnih odnosa te ažuriranje baza podataka. Uvjeti za rad su odlično razvijene komunikacijske i prezentacijske vještine, vještine izlaganja i prepoznavanja potreba korisnika, proaktivnost i orijentiranost prema prodajnim rezultatima i slično. Poslodavac nudi iznimno stimulirajući bonus. Aplicirajte.

Workforce za potrebe klijenta zapošljava na poziciji Group Maintenance Manager (m/ž) za karlovačko područje. Prijaviti se možete do 20.3. Uvjeti su obrazovanje za inženjera/ ku tehničkih znanosti, minimalno petogodišnje iskustvo rada, znanje inženjerskih koncepata, razumijevanje ISO standarada, sposobnost analiziranja složenih kompleksa i odlične organizacijske sposobnosti. Potrebno je poznavanje engleskog jezika na minimalno B2 razini. Prijavite se.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

SA Bišćan d.o.o. traži vozača teretnog vozila u međunarodnom prijevozu (m/ž), zidara (m/ž), soboslikara – ličilaca (m/ž), montera suhe gradnje (m/ž). Lokacije rada su Karlovac i Podvožić. Potrebno je više osoba na pozicijama, a rok prijave je 9.4. Poslodavac očekuje radno iskustvo od dvije godine te pruža smještaj. Provjerite ovdje kako ostvariti prijavu.

Tm-Color d.o.o. zapošljava fasadera (m/ž), montera suhe gradnje – knaufera (m/ž), soboslikara – ličilaca (m/ž). Mjesto rada je Ozalj, a prijaviti se možete do 23.3. Potrebno je više osoba za rad. Potrebna je srednja stručna sprema te radno iskustvo od tri godine. Poslodavac nudi mogućnost zaposlenja na neodređeno. Provjerite kako aplicirati putem linka.

Autopromet d.d. zapošljava automehaničara (m/ž) u Slunju. Prijave su otvorene do 19.3. Posao obuhvaća održavanje motornih vozila i vulkanizerske poslove. Potrebna je srednja stručna sprema. Više na linku.

Trgovački obrt ANA-A traži samostalnog računovođu (m/ž). Mjesto rada je Karlovac, a prijaviti se možete do 20.3. Posao obuhvaća knjiženja u glavnoj knjizi, robno i materijalno knjigovodstvo, blagajničko knjigovodstvo, obračune plaća, izradu i predaju mjesečnih izvještaja i slično. Potrebna je minimalno srednja stručna sprema te radno iskustvo od pet godina. Više na linku.

Sajoma d.o.o. zapošljava poljoprivrednog radnika (m/ž). Mjesto rada je Vinski Vrh, a prijaviti se možete do 31.3. Posao obuhvaća rad na poljoprivrednom gospodarstvu i stočarskoj farmi te brigu o životinjama. Poslodavac nudi mogućnost zaposlenja na neodređeno. Više na linku.

Chelichana d.o.o. traži montera fitness opreme (m/ž) u Karlovcu. Prijaviti se možete do 2.4., a potrebno je više osoba na poziciji. Posao obuhvaća montažu fitness opreme na tvorničkom skladištu. Prednost kod zaposlenja imaju aktivni fitness vježbači. Potrebna je minimalno srednja stručna sprema. Detalje provjerite ovdje.

Teniski klub Karlovac zapošljava teniskog trenera (m/ž) i kućnog majstora (m/ž) za rad u Karlovcu. Rok prijave je 31.3. Za poslove teniskog trenera/ ice traži se isključivo magistar/ tra kineziologije. Potražite više ovdje.

Meduza d.o.o. zapošljava na pozicijama vozač hladnjače (m/ž), radnik u preradi (m/ž), prodavač u ribarnici (m/ž). Lokacije rada su Karlovac i Belajske Poljice. Potrebna je srednja stručna sprema i minimalno godinu dana radnog iskustva. Provjerite kako aplicirati.

 

Izdvojeno


Reci što misliš!